Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kullandığımız araç gereçlerle ilgili etkinlik

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kullandığımız araç gereçlerle ilgili özellikle mutfak eşyaları ile ilgili etkinlik arıyorum.Yardım edermisiniz?

Tepki Skoru
0
merhaba
arkadaşım geçen sene yaptırdığım çok güzel bi çalışmayı anlatacağım tuvalet kağıdı rulolarından bardak yaptırdım (çocuklar boyamışlardı ) bardağın kulpunu kendim kesmiş yapıştırmıştım (kartondan) içinede renkli kamışlar bırakmıştım . plastik , kaşık ,çatal ,köpükten olan tabakları tutkal ve gıda boyası karıştırarak çok canlı renkler elde ederek çocuklara boyattırmıştım süngeri küçük kare şeklinde keserek hazırladığım boyaya batırıp öyle boyamalarını istemiştim tencere yapımı onuda küçük yoğut kabını yine hazırladığın boya ile boyatır şefaf kapağınada üst kısmınada kapak kulpunu ,2adet yan kulplarınıda yapıştır (yapıştırırken silikon tabancası kullanmanını öneririm ) etkinliğin burda sona ermiş olur inşallah anlatabilmişimdir şimdiden kolay gelsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle