arkadaslar acıl !! bı de 4,5 gunden berı hıkaye kıtaplarını kullanıorum dıl etkınlıklerınde ama kukla gosterısı yapmak ıstıyorum fakt kendıme pek guvenım yok bu konuda sanırım ? hanı ılgılerını cekemessem dıye ..gercı gordugum çocuklarda kolay dıkkatlerı toplanıor..fakat bı o kadar da cabuk dagılıyor..ama kukla gosterısı yapmak ıstııyorumm!!! uyku yu sevmeyen öğrencım var yarın bu konuya degınecegım bı tekerleme buldum ama hıkaye de ıstıyorum yardımcı olabılır mmısınız? tesekkurler
arkadaslar bır ay gecmesıne rağmen sınıf kuraları anca oturuyor ..fakat sorun yasadıgımda gercekten bazen kendımı caresızz hıssedıyorum 🙁
özellıkle su paylaşma konusu ( sınıfımdakı öğrencılerım ın bazılarının malları ı çok kıymetlı !)
paylaşma konullu kukla hıkayesı arıyorum cunku bılıyorum konuları kukla ıle işledıgımızde bu çok etklı oluyor
bulamasam da uydurucam artık bıseyler kendı hıkayemın yazarı olucam !!!
özellıkle su paylaşma konusu ( sınıfımdakı öğrencılerım ın bazılarının malları ı çok kıymetlı !)
paylaşma konullu kukla hıkayesı arıyorum cunku bılıyorum konuları kukla ıle işledıgımızde bu çok etklı oluyor
bulamasam da uydurucam artık bıseyler kendı hıkayemın yazarı olucam !!!
kukla eşliğinde soru sorarak kuralları öğretebiliriz mesela bi kukla seçersiniz ''ben bu sabah ne yaptım arkadaşlar biliyormusunuz? erkenden kalktım yüzümü yıkadım ve kahvaltı için sofraya oturdum kardeşimle yumurtamı paylaştım sonra babamla çikolatamı annemle meyve suyumu siz kimlerle neler paylaşıyorsunuz?'' bu şekilde paylaşmayı öğretebilirsiniz kolay gelsin
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=8531
linki inceleyiniz..hayvanlara göre aklınıazdan yazabilirsnz..
linki inceleyiniz..hayvanlara göre aklınıazdan yazabilirsnz..