Anasınıfında ya da anaokulunda İngilizce kelime öğretimini desteklemiyorum.Ne zamanki 1.sınıf da dil dersi olur o zaman bizler vermeye çalışırız.Çünkü dil kullanılmadan unutulacak bir şey birde İngilizce .İngilizce dersinin 4.sınıf da veridiğini düşünürsek 4 yılda çocuk unutacaktır.Zaten renkler sayılar mevsimler bu tür şeyler ilköğretimde başlıyor.
^3 yaşın çok erken olduğunu düşünüyorum Güzel şeyler söylemişsiniz çoğuna katılıyorum ama 3 yaş çocuğu daha peltek konuşur ş ç lerde zorlanır.Cümleleri çok uzun değildir iki dili birden alması kafasını karıştırabilir.Çünkü çocuk önce öğrendiği kelimenin ne anlama geldiğini tam kavramalı başka durumlarda değerlendirmeli diye düşünüyorum...
^3 yaşın çok erken olduğunu düşünüyorum Güzel şeyler söylemişsiniz çoğuna katılıyorum ama 3 yaş çocuğu daha peltek konuşur ş ç lerde zorlanır.Cümleleri çok uzun değildir iki dili birden alması kafasını karıştırabilir.Çünkü çocuk önce öğrendiği kelimenin ne anlama geldiğini tam kavramalı başka durumlarda değerlendirmeli diye düşünüyorum...