Arkadaşlar Ben Küçük Karinca şarkisini Ariyorum Eğer Elinizde Bu şarinin Müziği Varsa Paylaşirsaniz Sevinirim Hatirladiğim Kadariyla Sözleri Karinca Karinca Kimden Aliyor Sonrasi Ari Ve Kelebek Diye Devam Ediyor şimdiden Teşekkür Ederim
arkadaşlar sözleri aşağıda olan şarkı elinde olan var mı?
her varlıkta bir sır var işte küçük karınca
ne yapıyor acaba yuvasına varınca
karınca karınca ne yapıyor acaba
nasıl taşıyor yükü beli ince sanki kıl
kışa hazırlık için kimden alıyor akıl
karınca karınca kimden alıyor akıl
....
...arısı arısı şu güzel bal arısı diye devam ediyor
Arkadaslar Banada Lazim Bu Sarki LÜtfen Yardim Edİnn. Eger Varsa Yollayabİlrmİsİnz Acaba LÜtfenn. Gercekten Cok İhtİyacim Var Bu Sarkiyaaa. Yardiminiza Cok İhtyacim Varrr.
Arkadaslarrr Bu Sarkiyi Baska Nasil Temİn Edebİlİrm. Sarkinin OlduĞu Cd Adi Veya Ne Bİlm Yayin Evİ Olsa Yanİ Sİzde Varsa Paylasirmisinz LÜtfennnn. Ghercekten Cok İhtİyacim Varrrr.flowerss Yada Mayn Arkadaslarr LÜtfennn. Yada DİĞer ÖĞretmen Arkadaslarim Sesİmİ Duyun LÜtfennnnnn.
evet ya bana da lazım o şarkının melodisi arşivim oldukça geniş fakat bu şarkının melodisini hatırlayamıyorum lütfen yardımsever arkadaşlardan cevap bekliyorum saygılar
Her varlıkta bir sır var işte küçük karınca mı?eğer oysa Ben de var ama buraya ekleyemiyorum.Bir arkadaş daha istemişti mailine yolladım isterseniz özelden maillerinizi yazın.göndereyim
şarkı bende var
cırcır böceği çaldı saz
tembel tembel bütün yaz
derken kış gelip çattı
cırcır düşündü biraz
baktı ki yok yiyecek
ne sinek ne bir böcek
kalktı karıncaya gitti
yandı yakındı ah etti
üç boy buğday ver bana
yaz gelsin öderim sana
bunu duyan karınca
sen ne yaptın bütün yaz
tembel tembel bütün yaz
şimdide oyna biraz
Küçük karınca yuvasındaydı
Her yanı donduran soğuk vardı.
Kapı çalınca açtı karınca,
Kimdi bu zaman kapı çalan.
Tembel çırçırdı gelen misafir ,
Kardeşim karnım aç birşey getir.
Yazın gezersin ,hep dans edersin
Kış gelince kalırsın aç.
Benim bildiğimde bu yardımcı olur umarım size.