Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kreş açmak istiyorum

Tepki Skoru
0
öncelikle herkese merhaba...siteye yeni üye oldum.kreş açmak istiyorum.ilk aşamadan itibaren neler yapmam gerektiği konusunda bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Tepki Skoru
0

çok teşekkür ederim yolladığız bilgiler için...umarım herşey yolunda gider.gözümde büyüyo aslında bu işler ama...:congratulationscut4 memnun oldum

Tepki Skoru
0
Arkadasim Megep In 10. Sinif Modülerine Tikla Ordan Girişimçilik Modülünü Indir Orda Anlatiyo Bizde Dersi Vardi O Kadar Uzun Bi Konu Ki Odada Bulunmasi Gerekenleri Bile Yaziyor O Modül Sana Yardimci Olabilecegini Düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaslar bizde yeni sezonda antalyada acmak istiyoruz kendimizce bir cok arastırma ve calısma yaptık fakat profesyonel yardıma ihtiyacımız var cidden bu konuda deneyimli arkadasların bilgi ve desteklerine ihtiyac duymaktayız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kocaeli gebzede gündüz bakım evi açmak istiyorum yeni sezona ver gerçekten profesyonel bir desteğe ihtiyacım var daha önce açan arkadaşlar bize izleyeceğimiz yolları anlatabilrlerse sevinirim ayrıca peşin paraylamı açtılar yoksa devletten teşfik kredi aldılar mı bu sorulara cevap arıyorum

Tepki Skoru
0
ayy arkadaşlar bu benim çocukluk hayalim biliyor musunuz...ben de bir ara düşünüyordum şimdilik sadece rafa kalktı ama biliyorum bir gün olacak...sırf bu yüzden lisede çocuk gelişimi bölümü için kız meslek lisesine gittim sonra da okul öncesi öğretmenliğini bitirdim..ben de açmak isteyince sadece okul öncesi öğretmenliği diplomamla açıp açamadığımı öğrenmek istiyorum bilen varsa..şimdiden teşekkürederim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle