Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS

Tepki Skoru
0
:exclamation::36_1_42::exclamation:
İnanın şimdi ağlamak istiyorum.Kadro alamamak ve bu durumun yarattığı tüm sıkıntıları yaşıyorum.Öğretmen olmaya hak kazanıyoruz üstüne koca bir sınav engeli bırakılıyor.Ücretli çalışıyorum ve ayın on altısı ben hala paramı alamamışım bu ayı borçlu kapamışım.KPSS de emeği geçen be bu sınavın olması ve zorlaştırılmasında payı olan herkesi Allah'a havale ediyorum.Artık bu halleri yaşamak istemiyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşım aynı durumdaydım geçen sene bende fakat bu sene ücretli öğretmenlik yapmıyorum oturdum güzelce evde ders çalışıyorum bir sene sıkıp kendimi çalışıp kpssyi kazanmak istiyorum ne yapalım bizim dönemimizde böyle zorluklara denk geldi olsun alnımızın akıyla çalıştık ve kazandık deriz şu an için yapacak başka bişeyimiz var mı?

Tepki Skoru
0
canım ben bir sene bekledim atanmak için bende 2002 kpss mağduru oldum ve o yıl atanamayınca sanki öğretmenlik haklarım elimden alınmış gbi hissetmiştim seni çok iyi anlıyorum ve hala üniversite mezunları duruken lise mezunlarını öğretmen olarak atayan bu sisteme lanet ediyorum sizlere hep dua ediyorum çünkü elbette hakkınız yeniyor ben duymuştum 4 ücretli maaşı bir kadrolu maaşına denkmiş sistemin mağdurları olan siz ve sizin gibi olan herkese allah yardım etsin ama şu var inancınızı kaybetmeyin çalışın mutlaka kazanacaksınız

Tepki Skoru
0
bende ücretli çalışıyorum 4 yıldır sınava giriyorum ama kazanamıyorum.aldığım ücret harcamalara bile yetmiyor bir sonraki aya borçlu giriyorum 8 yıldır ücretli çalışıyorum hala daha neden bırakamıyorsam!!!

Tepki Skoru
0
bende başta çok korkuyordum sınavdan ama gecemi gunduzume katıp sürekli çalıştım ..size tavsiyem sürekli tekrar ve korkmamak başaracağınıza önce siz inanaın .ben öle yaptım ve eşimin yanına atandım hemde ilk sendmde yuksek bir puanla.gerçekten çalışırsanız umidinisi yitirmesseniz< sınav çok zor değil..çok mezun var ve bi şekilde seçim yapmöak gerekli bunun yapılış şekli doğrumu orasını allh bilir..ama atanınca emeklerinisin karşılığını hiç bi zamn alamayabilirsiniz atandım kurtuldum olmuyor.ulke şartlarında maalesef

Tepki Skoru
0
ya aynen katılıyorum bizim sonumuz nolucak ömrümüz okumakla sınavla geçti madem öğretmenlik için okuyoruz nıye yıne tekrar böyle saçma bi sınavla karşılaşıyoruz mecburmuyuz dershaneye gitmeye ya ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle