Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss

Tepki Skoru
0
arkadaslar.. aöf okul öncesi ögretmenliginden mezun olupta devlet kadrosuna atanan arkadaslar vrmı? eger atanan arkadaslar vrsa kaç puan alarak atandılar ve calışma sistemleri nasıl? bunları şimdiden merak ediyorum. bazılarından aöf mezunu olunca atamalar zor olur seklinde bazı şeyler duyuyorum. bunlara inanmak istemiyorum ama kafamıda karıstırıyoo eger atanan arkadaslar yada yakını atanmış olan kişiler vrsa bilgilendirrse sevinirim:)

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşım duyduğun şeylere lütfen inanma toplumumuzda oluşan açık öğretim açıktan okuma dışardan okuma gibi bir önyargı sistemi oluşmuş oysa devleti milli eğitimi ilgilendiren senin diplomanda yazandır. Mezuniyet derecen yüksek lisans lisans önlisans vs.. diye değişir ve aöfden mezun olduğun zaman lisans mezunu olduğuna göre yeterli puanı aldığın takdirde atanamam gibi bir şansın yok örgün eğitim alan her hangi bir okul öncesi eğitimi öğretmeni ile aynı eşit şartlarda atanma şansın oluyor. Bir arkadaşım atandı Tuncelide şuan ama kaç puanla atandığını bilmediğim için yanlış bir şey yazmak istemedim.. Kolay gelsin..

Tepki Skoru
0
cok tşk ederim arkadasım gercekten içime su serptin :)) bende cok calışmayı düşünuyorum. 2. sınıfım ama 3. sınıfta başlıcam kpss ye calışmaya kendime guveniyorum. iyi bi puan alacagıma ama böle şeyler duyunca hevesim kırılmış ve cok üzülmüştüm. ama artık içim rahat çok saol.

Tepki Skoru
0
anadolu üniversitesinin web sitesinde de yazıyor arkadaşım
mezun olduktan sonra örgün okuyanlarla eşit haklara sahip olacağız yani onlar kpss için kaç puan almaları gerekiyorsa bizim için de o gerekiyor
ben bu yıl 3. sınıfım bende başladım kpss sınavına yavaş yavaş hazırlanıyorum çünkü sadece 4. sınıfta yetişmesi mümkün değil

Tepki Skoru
0
benim tanıdığım çok kişi var içiniz rahat olsun ii çalışmalar

Tepki Skoru
0
Sevgili tgba ben AÖF okulöncesi son sınıfım. 3. sınıfta kpss kursuna gittim. Bu yılda gidiyorum. Kesinlikle 3.sınıfta git. Çünkü 4. sınıf çok yoğun oluyor. En azından bir yıl öncesinden yükünü biraz hafifletirsin. Benim çalışmalarım çok iyi gidiyorum.Allah'ın iziniyle atanırsam yazarım sizlere. AÖF lilere toplumda önyargıyla bakıyorlar. Lütfen bizde gereken önemi verelim atanalım da o konuşanlar görsün. Hiç kimsenin söylediğine inanma atamalarda hangi üniversite mezunu olduğuna değil KPSS puanına bakıyorlar. İyi çalışmalar...

Tepki Skoru
0
arkadaşım örgünden tek farkımız. diplomamızda açıköğretim fakültesi yazması ve emin olun biz mezun olduktan sonra örgündekilerden daha donanımlı olarak mezun oluyoruz içini rahat tut.

Tepki Skoru
0
Şu an üçüncü sınıftayım önümüzdeki dönem kursa gitmeyi düşünüyorum. Bu yaz kurs başlamadan da kendim başlayacağım çalışmalara. İstanbul içi kadrolu istiyorum umarım olur:/

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açıköğretim okuyanlar hem usta öğreticlik yapıp hem okuyorlar buda bize artı puan getiriyor.tecrubeli öğretmneler oluyoruz.normal üniversiteden mezun olup kpssden yeterli puanı alıp atanıp öğretmenlikten anlamayan bir çok insan var önemli olan tecrube değilmi?bence tecrube çünkü ben 8yıldır öğretmenlik yapıyorum ve genelde hep ilk atanıp benden birşeyler gören birileri oldu ama bişeyleri öğrenidkten sonra ustaöğretici kadrolu kaprisleri yapanlar oldu.ne diyeyim yetkililer durumu gördükleri halde hala kpssile uğraştıryorlar bizi.arkadaşlar 5000 kadro istiyoruz kampanyasına destek msjlarınızı bekliyoruz madem kpss sizide düşündürüyor.lütfen destek olun iyi çalışmalar herkese stajın usta öğreticliğin ve kpssnin hepsi birden çok zorlukla yürüdüğünü bende biliyorum malesef 2 yıl girdim ve geçer puan alamadım. :( lütfen sizde bir msj yazın 5000 kadro istiyoruz kampanyasına.

Tepki Skoru
0
' yaz döneminde yeni kpss' arkadaşlar bu haberi okudunuzmu ne demek oluyo bn hiçbirşey anlamadım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle