Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ye nasıl hazırlanıyorsunuz??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben ücretli öğretmenlik yapıyorum çalışırken çok sıkıcı oluyor hazırlanmak. kurs imkanım da olmadı maalesef, yediiklimin setini aldım çalışıyorum. sizler nasıl yapıyorsunuz, günde kaç saat çalışıyorsunuz, konu mu çalışıyorsunuz soru mu çözüyorsunuz ne durumdasınız lütfen paylaşın...

Tepki Skoru
0
eğitimi 2 kez bitirmen gerek..anlatım açısında ihtiyaç yay. daha iyi diye düşünüyorum..yeni kuramlar açısından da yargı çok iyi..mutlaka dersane denemelerine katıl..çünkü sınav süreci çok uzun 240 soru çözüyosun ve bu süreye beyin olarak alışman lazım..yoksa kpss de zorlanırsın ve yapabileceğinden daha kötü bi performans sergilersin..unutma kazanmak için çalışmak gerek.zaman ayırmazsan olmaz bu iş..ayrıca mutlaka plan yap mesela üniteleri böl.şu gün şu üniteler bitecek diye şartlandır kendini daha iyi olur hem azmedersin..şimdiden başarılar!!inşallah kazanırsın!!

Tepki Skoru
0
cypress Hocamın dediklerine katılıyorum... Hocam Öncelikle Allah yardımıcnız olsun...

Benim tavsiyem Şu yönde: Ben 2009 Mezunuyum Ve çok çalışmadan kafamda büyütmeden çok yüksek puan aldım bölümüme göre... Öncelikle Olayı kafanızda büyütmemelisiniz. Ya kazanamazssam Ya şöle olursa ya böle olursa vb. soruları kafanızda sürekli dolaştırmamanız gerek. Tabii ki Kaygı Durumunuz olacak Ama çok fazlası da zarar, çok azı da... Özellikle Hocamın da dediği gibi denemelere katıl. Genel kültür çalışırken KÜçükyapışkan kağıtlara kısa kısa Notlar alıp, onları çalışma masanıza, çok sık kullandığınız yerlere asarsanız daha kalıcı olur kanısındayım.... Eğitim Bilimleri Tabiii Ki önemli konular Sürekli TEKRAR ister bu bölümde Ama sInavda Belirleyici olan her zaman Genel Kültür Genel Yetenektir. Bu bölümün Standart sapma Puanı yüksek olduğu için çok daha Önemli hale geliyor.... Çalışmalarınızda kolaylıklar diler, Gönlünüze göre bir yere Atanmanıza Dua ederiz... Kolay gelsin hocam...

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim cypress ve kilavuz hocam önerilerinizden faydalanacağım

Tepki Skoru
0
Ben önlisanstan bu sene mezun oldum. Bu senek kpssye giremedm bir dahakine giricem. Onada yaklaşık 18 ay kadar bir zaman var. Şimdiden çalışmayı gerektiricek kadar zorbir sınavmı? (Gönlüm tabiki kpps den önce lisans tamamlamaktan yana ama o konuda yüzümüz gülmüyo)

Tepki Skoru
0
siz lise kpss ye mi gireceksiniz lisans mezunlarının girdiğine girebiliyor musunuz?

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar-şu hazırlık konusunda beyaz iklim nasıldır,açı akademi ve uzman kariyer nasıldır varmı çalışan
ben yedi iklim ve ihtiyaçtan pek verim alamadım soruları kolay hazırlamışlar sanki.siz hangi yayınlardan çalışıyorsunuz??

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar-şu hazırlık konusunda beyaz iklim nasıldır,açı akademi ve uzman kariyer nasıldır varmı çalışan
ben yedi iklim ve ihtiyaçtan pek verim alamadım soruları kolay hazırlamışlar sanki.siz hangi yayınlardan çalışıyorsunuz??
hocam yargı da iyidir..ama zaten kpss de sorular çok zor çıkmıyo ki...çok yanlış yapılmasının nedeni konuların çok kapsamlı olması ve 120 tane paragraf sorusu çözüyor olmak..hocam ne kadar farklı kaynak çözerseniz o kadar iyi olur sizin için..farklı soru çeşitleri görmek sizi 1 adım önde tutacaktır...iyi çalışmalar diliyorum..inşallah kadrolu atanırsınız:)))

Tepki Skoru
1
Yedi iklim zaten kusura bakmasın kimse ama çok fasafiso gibi geldi bana arkadaşım...İhtiyaç ben girdiğim sene ilk defa modüler setini çıkarmıştı çok iyiydi bana göre 2011 setlerini bilmiyorum.Bende girmeyi düşünüyorum bu sene ama son 1 ay eğitim bilimleri özetlerimi okuyacağım,bir de genel kültür yetenek den deneme aldım onları çözeceğim.Kardeşim hemşirelik okuyor dün kitapçıda onunla kitaplara bakıyorduk abla yurttaki öğretmenlik okuyanlar falan hep beyaz kalem diye bir yayın çalışıyorlar dedi.Bu sene o mu moda oldu dedim bende...Sizin bahsettiğiniz beyaz iklim acaba beyaz kalem olabilir mi??

Tepki Skoru
0
hım beyaz iklim mi yazmışım,bayaz kalem dicektim,evt ben denemesini aldım grçekten de ayırt edici sorular kaliteli,hoş dersane hocama sordum o da her yayını almayın dedi inceledi hani iyimiş demedi ama etrafımdaki insanlarda bu beyaz kalem çalışıyorlar,bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,sağolun.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle