Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ye motıve olmak

Tepki Skoru
0
ya ben sınava bı turlu motıve olamıyorum.yardım edın.meslege gırmeden cıkayı bıle dusunyorum.evde cocukla cok zor.gecen yıl gırdım 50 alabıldım.bu yılda hıc calısamadım sankı bosuna okumusum gıbı.moralım bozuk.duyuuuuuuuuuuuuun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tesekkurler

Tepki Skoru
0
canım azımle basarılmıcak sey yok ınan daha zorluk yasayan ornekler gordum evlı olupda bunu basarn cok arkadasım var evet ısın daha zor ama sen bunu basarcaksın ben sana guvenıyorum:):):

Tepki Skoru
0
arkadaşım tek sen değilsin sanki önümde önemsiz bir sınav varmış gibi dimi aynısı işte bende öyleyim :(

Tepki Skoru
0
benim 2,5 yaşında bir kızım var ve bu sene 86 alıp ilk tercihime yerleştim hiç gözünde büyütme biraz gayretle her şey olur

Tepki Skoru
0
bende senle aynı hisleri paylaşıyorum arkadaşım. ilk zamanlar çok ii çalıştım. san 2 haftadır resmen bunalıma girdim yani. napçamı şaşırdım. konularım bitti sadece soru çözümü kaldı aslında. niye böyle oldu bilmiyorum. kendi kendimi gaza getirmeye çalışıyorum bazen oluyo bazen olmuyor. offfffffffff yaaaaaaaaa
sınavı kazanamadan kafayı yiyip gitçem:)

Tepki Skoru
0
şu ana kadar sadece tarih çalıştım matematiğim çok kötü ne önerirsiniz?

Tepki Skoru
0
benıde stres aldı ya 4 e geçtim dersaneye yazılcam inş. ilk yıl kazanırımm kurutulurum.. öss den de zor dıyolar napcamm yaa

Tepki Skoru
0
valla bunları okuya okuya bende bunalıma girdi korkuyorum ya 4 oldum ama aması korkutuyo işte insanı ......napcam nasıl çalışacam bılmıyorummm :((((((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle