Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS' ye Hazırlanabiliyor muyuzzzz?

Tepki Skoru
3
Arkadaşlar, ben dahil birçok arkadaşımız KPSS ye girecek bu sene... Peki çalışmalar nasıl gidiyor? Ya da çalışabiliyor musunuz diyeyim? Açıkçası ben bu sene kendimden çok ümitliydim ama hem ev, hem çocuk, hem köy okulunda tam gün, hem staj, hem dersler...............ayyyyyyyy ÇALIŞAMIYORUMMMMMMMMMM!!!

Tepki Skoru
0
Okullu uzatmassam inş bende seneye giricem hocam arkadşlar yazsın bende ona göre seneye çalışmaya çalışıcam inş.

Tepki Skoru
3
inşallah uzatmazsınız hocam...şimdiden kolay gelsin...ve bu arada,pek rağbet görmedi sanırım bu konu :)

Tepki Skoru
3
Ayy Neslihan, ALLAH iyiliğini versin....akşam akşam güldüm sayendee :) galiba öyle...

Tepki Skoru
0
Ben siteye uzun zamandr girmemiştim yeni gördüm konuyu:)
Açıkçası 2 haftadır fln düzenli çalışmaya başladım ben. İnş. yetiştirebilirim konuları bilmiyorum.
Önlisans mezunuyum çalışmıyorumda. Ev haricinde bi sorumluluğum yok şu anda. Hakkımızda hayırlısı:)

Tepki Skoru
1
kppss bende girecegim ama nerde çalışma ŞEVK GELSİN DİYE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM:)))GÖZÜM YOLLARDA YANİ HA BUGÜN HA YARIN BAŞLAYACAGIM:))))

Tepki Skoru
0
Bende öyleydim:) Zaman kaybı oluyo sadece. Biyerden başlamak lazım:)

Tepki Skoru
3
arkadaşlar,,,zaman giderek azalıyor...ve atanmak giderek zorlaşıyor....inşallah, kolaylıkla atlatırız bu sınavı ve atanamayan kalmazzz....

Tepki Skoru
0
İnşallah:) Sanırım siz ücretli çalışıyosunuz. Ben Aydındayım. çevre ilçelerede başvurmustum ama cıkmadı buralarda:)

Tepki Skoru
3
evet, ücretli çalışıyorum...okulda 4., çalışma hayatında 3. senem :) aslında son sene çalışmamak daha akıllıca...iyisini yapmışsınız :)

Tepki Skoru
0
Ben önlisans mezunuyum. 2 yıl oldu mezun olalı. Çalışmıyorum o zamandan beri.

Tepki Skoru
0
herkese iyi çalışmalar kafanızda büyütmeyin yeter bence ::

Tepki Skoru
0
kppss bende girecegim ama nerde çalışma ŞEVK GELSİN DİYE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM:)))GÖZÜM YOLLARDA YANİ HA BUGÜN HA YARIN BAŞLAYACAGIM:))))
Aynen o şevk banada uğrasa :) kızla zor diye bahane buluyorum galiba..proğram yapıp başlasak iyi olacak :) hepimiz için hayırlısı inşallah

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu sne 3. sınıfım ama kpssye girip kendimi denemek istiyorum. bazı arkadaşlarım mezun olmadan sınava giremezsin gibi bişeyler söylediler bunun doğruluk payı var mı?

Tepki Skoru
1
arkadaşlar ben bu sne 3. sınıfım ama kpssye girip kendimi denemek istiyorum. bazı arkadaşlarım mezun olmadan sınava giremezsin gibi bişeyler söylediler bunun doğruluk payı var mı?
Bende bu soruyu bir çok öğretmene sordum . aldığım cevap şu 3. sınıfta sınava girebiliyoruz fakat aldığımız puanı mezun olduğumuzda kullanamıyoruz yani sizinde dediğiniz gibi sadece kendimizi deneme amaçlı . . ben bu şekilde biliyorum .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle