Bende 2014 de mezun olacağım şimdididen çalışmaya başlasam mı acaba :15:Atanmak hayal olacak diye düşünüyorum .arkadaşım çok israr ediyor başlayalım artık diye .???ben gelişimi bitirdim öğrenme psklojısındeyım bu sene son bıtıyo ınsallah
zeynep ben de senin durumundayım. 2012 kpss ye önlisans olarak girebilir miyiz? okulöncesi okuyanlar ikinci yılda önlisans diploması alacağı doğrumu. eğer öyleyse bizler de önlisans puanımı geçerli olacak. bilen varsa yazabilir mi? Benim bu sene okulöncesi 1. sınıfBende 2014 de mezun olacağım şimdididen çalışmaya başlasam mı acaba :15:Atanmak hayal olacak diye düşünüyorum .arkadaşım çok israr ediyor başlayalım artık diye .???
2013 te sınava girmeye hakkım var mı arkadaşlar yoksa mezun olmayı beklemek mi gerekiyor ?
eğer sınava girebiliyorsam 2013 te Aldığım puanı mezun olduğumda da kullanabilir miyim ?
Canım önlisans diploması alabilmek için kaydı sildirmemiz gerekiyor ! diploma değil önlisans yazısı sanırım demek istediğin .daha önce bu şekilde sınava gireni hiç duymadım konuda bilgim yok fakat . 3. sınıfta sınava girme şansımız varmış fakat sadece deneme amaçlı .önemli olan bizler için mezun olduğumuzda yapılacak olan kpss .zeynep ben de senin durumundayım. 2012 kpss ye önlisans olarak girebilir miyiz? okulöncesi okuyanlar ikinci yılda önlisans diploması alacağı doğrumu. eğer öyleyse bizler de önlisans puanımı geçerli olacak. bilen varsa yazabilir mi? Benim bu sene okulöncesi 1. sınıf