İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

KPSS Sonuçları Burada Toplanıyor

geçmiş yıllarda öğleden önce belli olmuyordu.öğlene kadar verilmez beklemeyin.herkes için hayırlısı olsun
site açıldı bir ikş defa hiç bşy yoktu yükleme yapılıyor olabilir
vili şunu yazdı:
geçmiş yıllarda öğleden önce belli olmuyordu.öğlene kadar verilmez beklemeyin.herkes için hayırlısı olsun
teşekkür ederiz hocam ama belli olmuyoki, bakan bastıktan kısa bir süre sonra açıklandığı zamanda olmuştu hayırlısı bakalım geç olsunda güç olmasın diycem ama korkudanda elim ayağım titriyo valla
sayfa açılıyor bende ama daha açıklanmamış🙁
bilmiyorum hocam umutlumuyum diilmiyim inan bilmiyorum. sen?
arakadaşlar eğer butona basıldıysa otomatik olarak yüklenmesi gerekmiyormu? neden açıklanmyor?
ben actım arkadslr mezun deilim arkadasıma baktım ama on unda puanı düşktü olmamış bişy 🙁
hadi artıkk açıklasınlar da, biz de kurtulalım, onlar da... bu gün başladı okul, öğrencilerimizin ilk defa gelmesi gerekiyodu... ama biz hala yokuzzz....
günaydın arkadaslar bunlar niye açıklamıyorlar daha ya. valla meraktan öleblirim. okullar da bugün açıldı ne yapacaksak artık
haber7.com adresinde okul öncesi atama taban puanını 72 olarak vermişler ama kadrolumu sözleşmelimi yazmamışlar.bilginize
arkadaşınızın puanı kaç? ben halagiremedim siznasıl girdiniz?
ya arkadaşlar kadrolu atamalalar olabilir panik yapmayalım normalde az aldıklarında bu puanda kalıyordu...
bende okudum bu yazıyı ama taban puanlardan bahsetmemiş ben göremedim
vili şunu yazdı:
haber7.com adresinde okul öncesi atama taban puanını 72 olarak vermişler ama kadrolumu sözleşmelimi yazmamışlar.bilginize
72 de kalmıs arkadaslar ya büyük bi ihtimalle sözleşmeliler de dahildir hocam.çünkü şu kadar kadrolu şu kdar sözleşmeli atadık diyor...valla çok üzüldüm ya insallah bi daha ki alım çok olur da herkes istediği yere gider
ümran ariyan şunu yazdı:
bende okudum bu yazıyı ama taban puanlardan bahsetmemiş ben göremedim
hocam en altta yazıyordu

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.