Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS Sonuçları Burada Toplanıyor

Tepki Skoru
0
bende 78.602 ile hatay 23 temmuz ilköğretim okuluna atandım sözleşmeli 4.tercihim kadroya geçebileceğimi ümit ederek yazdım hayırlısı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben mardin derik bozbayır io atandım bugün okul müdürünü aradım zaten orda sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış 15 öğrenci varmış ikinci bir sınıfta açılmaz bu durumda şimdi ben napacam

Tepki Skoru
0
ben de sakarya akyazıya atandım, oraya atanan yada oralı olanlar var mı??

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar mardin kızıltepe geldi bana da oralı olan varsa bilgi verebilir mi? bide sizce ne zman gitmeliyim kayıt için şimdi gitsem kayıt yapıp izin isteyip geri gönderirler mi acaba

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar mardin kızıltepe geldi bana da oralı olan varsa bilgi verebilir mi? bide sizce ne zman gitmeliyim kayıt için şimdi gitsem kayıt yapıp izin isteyip geri gönderirler mi acaba
hocam hayırlı olsun..atandığın yer mem i ara kararnamen gitmiş mi diye sor..ben aradım çarsambadan önce gelmez aramanıza bile gerek yok dedi..bu haftaiçi kararnamen giderse ve evrakların tamsa gidip başlatabilirsin hem kalacak yerini de ayarlarsın.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben mardin derik bozbayır io atandım bugün okul müdürünü aradım zaten orda sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış 15 öğrenci varmış ikinci bir sınıfta açılmaz bu durumda şimdi ben napacam
hocam hayırlısı olsun..hayret ediyorum tercihlerinize alırken okulları aramıyor musunuz? ya da belki 21 den gelmiştir..o dediğiniz yer köy mü? birinizi görevlendirmeyle başka bir okula çekerler diye düşünüyorum..gittiğiniz zaman hallolur.

Tepki Skoru
0
acaba 60,160 puanla kasımda atanırmıyım şu 17000 söylentisi bizim için mi yardım edin lütfen

Tepki Skoru
0
hocam hayırlı olsun..atandığın yer mem i ara kararnamen gitmiş mi diye sor..ben aradım çarsambadan önce gelmez aramanıza bile gerek yok dedi..bu haftaiçi kararnamen giderse ve evrakların tamsa gidip başlatabilirsin hem kalacak yerini de ayarlarsın.
tesekkr ederm hocam peki ben perşembe orda olsam kayıt yapsam geri gelebilir miyim yani izin verir mi müdür sizce

Tepki Skoru
0
en son taban puan kaçta kaldı arkadaşlar? bu arada kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. yeni görev yerleri hayırlı olsun. ben 63 ile açıkta kaldım:(

Tepki Skoru
0
en son taban puan kaçta kaldı arkadaşlar? bu arada kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. yeni görev yerleri hayırlı olsun. ben 63 ile açıkta kaldım:(
sanırım kadrolu 72lerde sözleşmeli 65,5 ta kaldı..kasımda 17bin öğretmen tüm bölümlerden alınacakmış ama kadrolu olursa kötü olur. kadrolu öğretmen almak demek bir öğretmeni iki kere atamak demek

Tepki Skoru
0
acaba 60,160 puanla kasımda atanırmıyım şu 17000 söylentisi bizim için mi yardım edin lütfen
kasımda 17bin öğretmen tüm bölümlerden alınacakmış ama kadrolu olursa kötü olur. takra söylüyorumkadrolu öğretmen almak demek bir öğretmeni iki kere atamak demek .. sözleşmeli alıma destek verelim. eninde sonunda kadro gelecek sözleşmelilere..

Tepki Skoru
0
düşündüğüm hiçbişey olumlu olmadı bence buda fiyasko çıkar.sözleşmelileri kadroya alırlar yeni alım olmaz beklkide

Tepki Skoru
0
evettt müjdemi isterim
okul öncesi öğetmenliği bayram sonrasına 10 bin sözleşmeli alım yapılacakmış:):):) hepimize şimdidien hayırlı olsun. ücretli başvuru az olunca usta öğreticilikte kalkınca milli eğitim zorda kalmış veee maliyede onay gelmiş:)

Tepki Skoru
0
Okul Öncesi Öğretmeni Alımına İlişkin Duyuru
DUYURU
Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarının Okul Öncesi Öğretmeni ihtiyacını karşılamak amacıyla, 10.000 sözleşmeli öğretmen alınacaktır.
2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzunda belirtilen şartları taşıyan adaylar, 18-25 Eylül 2009 tarihleri arasında ilk defa atama biçimiyle başvuruda bulunabileceklerdir. Başvuru, Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr adresindeki elektronik başvuru formu ile 18.09.2009 tarihi saat 16.00?dan itibaren alınmaya başlanacaktır. Elektronik ortamdaki başvuru ve onay işlemi 25.09.2009 tarihi saat 12.00 itibariyle sona erecektir.
Değerlendirme, 25.09.2009 tarihi mesai saati içinde yapılacak ve aynı gün http://personel.meb.gov.tr adresindeki atama sonuç ekranından yayınlanacaktır.
Sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilenler, 2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru Ve Atama Kılavuzu?nda belirtilen belgeler ile birlikte 28 Eylül 2009 tarihinden itibaren atandıkları il milli eğitim müdürlüklerine başvurarak görevlerine başlayabileceklerdir.
Duyurulur.

milli eğitim bakanlığı ana sayfa

Tepki Skoru
0
2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzunda belirtilen şartları taşıyan adaylar diyor çıklamada demekki taban puan yine 54 sanırım 10 bin atama olsa bile taban puan düşmez mi acabassaassrrre
?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine atandım.Oralı olan yada oraya atanan varmı acaba?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle