Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS PUANLARI BURAYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
arkadaşlar umarım atanırsınız...puanlarınız çok düşük değilse ikinci atamada tabanlar düşüceği için mutlaka atanırsınız...ben 2005 şubatta atandım...ilk atamada atanamadım için baya strese girmiştim ama 2. atamada istediğim yere atandım...

Tepki Skoru
0
pardon adres şu http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster

Tepki Skoru
0
ohoo benim durum vahim.bu sene kaldık.seneye hayırlısı artık:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açıklandı sonuçlar bugün ösym sayfasına bakın. puanlarınızı yazın sonra ben 78 aldım okul önecesiyim

Tepki Skoru
0
63 işte bu kadar vahim :)
napayım 1 aylık çalışmayla bu kadar oluyor. seneye inş. olucak

Tepki Skoru
0
sözleşmeli olur belki. geçen 61 den sözleşmeli kapandı. hiç moralini bozma sen. sözleşmeliile kadrolu öğretmenin maaşları arasında bizim bölümde fark yok. tabi gittiğin yerde iyi olursa sözleşmeli hiç yoktan iyidir. üzme tatlı canını. bizi üzenler de elbet bir gün üzülecek. bende geçen sene mezun oldum. 61 almıştım. usta öğreticilik yaptım bide dershaneye gittim. sıkı çalış yapıcam de olur. öptüm seni

Tepki Skoru
0
bende bu yıl mezun oldum.ilk kez girdim. bide usta öğretici olarak çalıştığım için kpss ye fazla çalışamadım.
senin iyiymiş ya. inş. gönlüne göre bi yere atanırsın.

Tepki Skoru
0
arkadaslar açıklandı sonunda dört gözle beklediğimiz kpss allah atamalrda yard. olsun ben atanamıyorum size kolaylık versin

Tepki Skoru
0
big_blue :) bnm deria :) ya üzmesene kendini bak genelde puanlar o civarda..arkadaşlar hepmz için hayırlısı olsun....

Tepki Skoru
0
deryacanım doğru diosun da ne bileyim işte...aslında çok da ii değil puanım:(
neyse ya hepimiz için hayırılısı ne ise o olsun..biz de işsiz kalırsak artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu böülüme göre kaçıncı sırada olduğumuzu öğrendiğimiz olay doğrumu acaba ben 534. olmuşum inşallah doğrudurda ikinci atamada bari giderim... bir fikri olan var mı....

Tepki Skoru
0
ne yazık ki o sıralama 2004 ya da 2005inmiş...herkes heveslendi ama...ayın 7sinde belli olacakmış sıralamalar..benim arkadaşlardan 80'in üzerinde olanlarda var baya..92,93 aldı bir arkadaşımız...hayranlıkla ağzım açık bir şekilde bakıyorum sadece..hepimiz için hayırlısı olsun..

Tepki Skoru
0
Merhaba!..
Benimde kötü, 66 geldi:( Seneye artık ne yapalım.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
Benim fenci arkadaşım bile 87 zor aldı.Süper ya maşaallah arkadaşlara:)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar o sıralamayı veren link "şubat ataması" na ait.Siz onun üzerine geçen sene yazın atananları ve bu sene giren fazla onlardan da yuzdeyi ayrıca sözleşmeli gidipte atamaya katılmayanlarıda eklerseniz o linkte kaçıncı cıkarsanız üstüne bi 600-800 arası sayı ekleyin en az...

Tepki Skoru
0
dramaqueen' Alıntı:
pardon adres şu  http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster
Arkadaşım bu linkteki bilgiler şubat atamasına göre.Buna göre bakarsanız yanlış bilgilenirsiniz.Yeni bilgiler henüz açıklanmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle