arkadaşlar umarım atanırsınız...puanlarınız çok düşük değilse ikinci atamada tabanlar düşüceği için mutlaka atanırsınız...ben 2005 şubatta atandım...ilk atamada atanamadım için baya strese girmiştim ama 2. atamada istediğim yere atandım...
sözleşmeli olur belki. geçen 61 den sözleşmeli kapandı. hiç moralini bozma sen. sözleşmeliile kadrolu öğretmenin maaşları arasında bizim bölümde fark yok. tabi gittiğin yerde iyi olursa sözleşmeli hiç yoktan iyidir. üzme tatlı canını. bizi üzenler de elbet bir gün üzülecek. bende geçen sene mezun oldum. 61 almıştım. usta öğreticilik yaptım bide dershaneye gittim. sıkı çalış yapıcam de olur. öptüm seni
bende bu yıl mezun oldum.ilk kez girdim. bide usta öğretici olarak çalıştığım için kpss ye fazla çalışamadım.
senin iyiymiş ya. inş. gönlüne göre bi yere atanırsın.
deryacanım doğru diosun da ne bileyim işte...aslında çok da ii değil puanım
neyse ya hepimiz için hayırılısı ne ise o olsun..biz de işsiz kalırsak artık
arkadaşlar bu böülüme göre kaçıncı sırada olduğumuzu öğrendiğimiz olay doğrumu acaba ben 534. olmuşum inşallah doğrudurda ikinci atamada bari giderim... bir fikri olan var mı....
ne yazık ki o sıralama 2004 ya da 2005inmiş...herkes heveslendi ama...ayın 7sinde belli olacakmış sıralamalar..benim arkadaşlardan 80'in üzerinde olanlarda var baya..92,93 aldı bir arkadaşımız...hayranlıkla ağzım açık bir şekilde bakıyorum sadece..hepimiz için hayırlısı olsun..
Arkadaşlar o sıralamayı veren link "şubat ataması" na ait.Siz onun üzerine geçen sene yazın atananları ve bu sene giren fazla onlardan da yuzdeyi ayrıca sözleşmeli gidipte atamaya katılmayanlarıda eklerseniz o linkte kaçıncı cıkarsanız üstüne bi 600-800 arası sayı ekleyin en az...