Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss iki yılmı geçerli oluyor okul öncesi öğretmen adayları içinde ?

Tepki Skoru
0
inanmıyorum ya keşke bu sene girseydim bu sene yaptım sınavı evde gk55 gey50 eb 90 yaptım

Tepki Skoru
0
Bu sene bu kadar net çıkardıysan seneyede iyi bişeyler yaparsın bence çünkü bu sınav bu sene birçok insana zor geldi ve oldukça üzüldük söylediğin gibi ortaokul seviyesinde olduğunuda hiç sanmıyorum soruları evde çözmekle sınav yerinde çözmek arasındada dağlar kadar fark var.Bide bunu düşün ŞİMDİDEN SENEYE BAŞARILAR...

Tepki Skoru
0
3.sınıfta girdiğin sınav geçerli sayılmıyor. 4.sınıfta girdiğinden itibaren 2 yıl geçerli olmaya başlıyor.oyüzden bu sene neden girmedim diye boşa üzülme.zaten geçerli sayılmayacaktı senin sınavın.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar ben 4. sınıfa geçtim ....kpss her yıl yapılıyormu yani 2009 da yapılacakmı ...bazıları 2 yılda bir yapılıyor demişlerdi .....bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirmi lütfen......

Tepki Skoru
0
tabi canımm bizim için yani öğretmenlikler için her sene var ..o diğerr bölümler için ölee bide yanılmıyorsam önlisanslar için..

Tepki Skoru
0
unıversıte mezunları ıcın her yıl var ama onlısans ve lıse mezunları ıcın ıkı yılda bır yapılıyo canım

Tepki Skoru
0
lisans mezunları için her yıl,ön lisans ve ortaöğretim mezunları için 2 yılda bir yapılıor.
ama ben ön lisans ve orta öğretim için artık 4 ılda bir yapılacak diye duymuştm ne kadar doğru bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplara......bu yıl sınava giren arkadaşlar acaba hangi yayınlardan ders çalıştı....ben dershaneye gitmeyip evde çalışmak istiyorum ....en çok tavsiye edeceğiniz yayın hangileri ..........

Tepki Skoru
0
vallaa o dediğini bu sene söylememizz zor gbi özelliklede eğitim bilimleri için gk gy ben dershanenın verdiği kıtaplardan bide hangii yayın evının olursa olsun çözebıldiğim kadar yaprak test çözdümm(yarısını otobüslerdee:))))))

Tepki Skoru
0
arkadaşım bu seneki sınav sorularından sonra sana ne diyelimki bence farklı kaynaklardan çalışman gerek yani 1 veya 2 kaynağa bağlı kalma

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben şu an(aöf) 3 e geçtim 4. sınıfta girsem KPSS ye geçerli oluyormu . Atamam yapılıyor mu kazanınca . cevaplarsanız sevinirim..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben şu an(aöf) 3 e geçtim 4. sınıfta girsem KPSS ye geçerli oluyormu . Atamam yapılıyor mu kazanınca . cevaplarsanız sevinirim..
anlaşılmadı çiğdem bizde 4. sınıfta gırdık:))zaten sınav hazıranda yapıldığı için mezun olmuş oluyosun zaten tabıki sayılıyoorr..yalnız 3. sınıfta girersen puan alırsın ama tercıh yapamazsınn..ama kpss 2 yıl geçerli olduğu için seneye 3. sınıfta almış oldugun puanını kullanabılırsınn..

Tepki Skoru
0
anladım enjoyable doğru söylüyorsun tşekkür ederim cevabın için.3. sınıftayken girildiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok sağol...

Tepki Skoru
0
Bende 3. sınıfta girildiğini bilmiyordum yani ben bu seneden girsem tercih yapamasamda gelecek yıl yani 2010 da geçerli olacakmı kpss de puanım? o puanla tercih yapabilecekmiyim 2010da sınava girmeden? enjoyable ark geçerli olduğunu söyledi brc&cngz arkadaşım ise geçersiz kafam karıştı :s

Tepki Skoru
0
Arakadaşlar Kpss Tercih Kılavuzu 14. sayfadaki açıklama:
8. Madde:Geçerli KPSS10 puanının sınava girilen yılı, adaylarca başvuru ekranında tercih edilerek belirtilecektir.
Lisans öğrenimlerinin son sınıfından önce ara sınıf öğrencisi iken girdikleri sınav sonucu başvuru formuna yansımış olan adaylar, bu sınav sonucu geçersiz sayıldığından, geçerli sonucun yılını dikkat ederek tercih etmeleri gerekecektir.
Aksi halde başvuru değerlendirmeye alınmayacak, atanmış olsalar bile atamaları geçersiz sayılarak iptal edilecektir.

Yani hiçbir şekilde ara sınıflarda alınan KPSS puanı geçerli olmaz arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
ösym nin sitesinde yer alan başvuru klavuzunda şöyle yazıyor, "bu sınava lisans programlarından mezun olanlar ile,mezun durumda olmayan ancak,sınavın geçerlilik süresi (2 yıl) içinde lisans düzeyinde mezun olabilecek durumda olan adaylar başvurabileceklerdir."
ben 2. sınıftan mezun olunca gireceğim sınava inş. arkadaşlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle