Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss İÇerİĞİ degİŞecekmİ?yalÇin neden o.Ö branŞini aÇik branŞlar arasinda sÖylemedİ

Tepki Skoru
0
hocam ya o.öncesinden çok alındığı için tepki oluşturmamak amacıyla bizi es geçti,ya da puanlar çok düştüğü için bizim atamayı toplu ağustos da yapmayı pilanlıyorlarmış hissine kapıldım.inşallah ilk düşündüğüm gibi olur.

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
arkadaşlar panik yok sadece tepki çekmemek için dile getirmiyorlar bence.bizden alım ayrı ve yüksek olacak bence bugün okula bi yazı geldi okuyp imzaladım.18 hazirana kadar alan taraması yapılıp veliler bizzat okula çağrılrp seminer yapılacak ve ben görevlendirildim 24 mayıstada yerel kanalda görevliydim oö yaygınlaştırma adına bugün 18 00 de selçuk ünv den araştırma görevlisi gelecek çalışmalar hızlandı merak etmeyin bu sene bizden herkes atanacak sbredin ve görün hayırlısıyla herşey güzel olacak.haziranda yapmazlarsa ağustosta serbest kontenjandan mutlaka bize kullanacaklar.unutmayın ücretliye başvurmayın.bu kontenjan bizim için alındı ben öyle düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
hocam ya o.öncesinden çok alındığı için tepki oluşturmamak amacıyla bizi es geçti,ya da puanlar çok düştüğü için bizim atamayı toplu ağustos da yapmayı pilanlıyorlarmış hissine kapıldım.inşallah ilk düşündüğüm gibi olur.
hocam bende sizin gibi düşünmüştüm ama rehberlikçileri 21 kadrolu görünce bu tamamen silindi kafamdan.birde dersane müdürü kesinlile bakanlıkla görüştüğünü ve kpss ye girme şartıyla herkesi alacaklarını söylüyor.bilmiyorum adam niye dersaneyi riske atsınki bakalım.ALLAH ne verirse hayırlısını versin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar panik yok sadece tepki çekmemek için dile getirmiyorlar bence.bizden alım ayrı ve yüksek olacak bence bugün okula bi yazı geldi okuyp imzaladım.18 hazirana kadar alan taraması yapılıp veliler bizzat okula çağrılrp seminer yapılacak ve ben görevlendirildim 24 mayıstada yerel kanalda görevliydim oö yaygınlaştırma adına bugün 18 00 de selçuk ünv den araştırma görevlisi gelecek çalışmalar hızlandı merak etmeyin bu sene bizden herkes atanacak sbredin ve görün hayırlısıyla herşey güzel olacak.haziranda yapmazlarsa ağustosta serbest kontenjandan mutlaka bize kullanacaklar.unutmayın ücretliye başvurmayın.bu kontenjan bizim için alındı ben öyle düşünüyorum.
hcm zaten ücretliye başvurmayacağız da siz neden hala bırakmadınız madem bu kadar karşısınız

Tepki Skoru
0
hcm zaten ücretliye başvurmayacağız da siz neden hala bırakmadınız madem bu kadar karşısınız
hocam haklısınız ama ben başladağımda bu olaylar yoktu ve ben 15 senedir bu işi yapıyorum başladığım işi hiç yarım bırakmadım çocukları düşünerek bu sene bunu yapamadım.daha önce yazmıştım okumamışsın mem e gitmiştim bırakmak için ozaman yerimi açık göstermeden hemen ücretli vereceklerini hatta bi sosyalcinin başvurduğunu söylediler.yani o zaman işe yaramıyacaktı.ama şimdi öyle değil şimdi duyduğuma göre ağustos atamasından önce ücretli başvurusu alacaklar şimdi çok önemli kendi önümüzü kapatmamak için ısrarla hatırlatıyorum.bide benim için bu sene çok zordu arkadaşım zor çalıştım emin olabilirsin bebekle yani..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar az önce araştırma görevlisi cengiz çelik ile tanıştım seminere gelmişti buraya ve çok şaşırtıcı benim için bu sitenin kurucu üyesiymiş çok mutlu oldum bu sitede gerçekten aile gibi olduk inşallah atanıp bir gün biyerlerde sizlerlede karşılaşırız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar az önce araştırma görevlisi cengiz çelik ile tanıştım seminere gelmişti buraya ve çok şaşırtıcı benim için bu sitenin kurucu üyesiymiş çok mutlu oldum bu sitede gerçekten aile gibi olduk inşallah atanıp bir gün biyerlerde sizlerlede karşılaşırız.
biz büyük bir aileyiz zaten elfida hocam:)))

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar......... okul öncesi ile ilgili haberleri yakından takip ettiğiniz için teşekkürler. bende okul öncesi öğretmeniyim ama takıp edemiyorum.........

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar röportajdan önce sınıf,rehber ve okul öncesi öncelikli dendi dikkatli dinleyin ..

Tepki Skoru
0
elfida sen nerdesin canım?cengiz hoca bizim üniversitenin anaokulu öğretmenliği mezunudur.eşi de sınıf arkadaşı şu anda okul öncesinde görev yapıyor.evet bu sitenin kurucularındandır ve çok kaliteli,faal bir insandır,akdemisyenliği ise tartışılmaz.gerçi selçuk üniversitesinin bütün akedemisyenleri çok kalitelidir,bizleri de öyle yetiştirdiler.buradan hepsine sevgiler saygılar.elfidacım çok şanslısın, seminerleri takip edersen diğer akademisyenlerimizle de tanışıp onlardan çok yararlı şeyler öğrenirsin.

Tepki Skoru
0
elfida sen nerdesin canım?cengiz hoca bizim üniversitenin anaokulu öğretmenliği mezunudur.eşi de sınıf arkadaşı şu anda okul öncesinde görev yapıyor.evet bu sitenin kurucularındandır ve çok kaliteli,faal bir insandır,akdemisyenliği ise tartışılmaz.gerçi selçuk üniversitesinin bütün akedemisyenleri çok kalitelidir,bizleri de öyle yetiştirdiler.buradan hepsine sevgiler saygılar.elfidacım çok şanslısın, seminerleri takip edersen diğer akademisyenlerimizle de tanışıp onlardan çok yararlı şeyler öğrenirsin.
hocam ben konya ereğlideyim cengiz hoca burda oö ci emine hoca var onunda sınıf arkadaşıymış bize seminere geldi işte tanıştık evet kaliteli bir eğitimci.bende 15 senedir bu işin içinde olduğum için bilgi alışverişinde bulunduk.hala atanamadığımı duyunca çok şaşırdı.nasip işte siz nerdesiniz kargı hocam.

Tepki Skoru
0
ya bide bi şey söyliyeceğim aynı dumda olanlar lütfen bana yardım edin.hiç ders çalışamıyorum elime kitap alıyorum adapte olmıyorum zaten çocuktan zamanım yok napacam ya.siz nasılsınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle