Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss hırsızlığının peşini bırakmıyoruz

Tepki Skoru
0
Türk Eğitim Sen olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına, Temmuz 2010 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavındaki kopya çekme iddialarına ilişkin gerekli incelemelerin yapılması talebini içeren dilekçe göndermiştik. Bu yazımıza cevaben Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanlığınca tarafımıza gönderilen A.01.1.DİK.5679 dilekçe komisyon nolu yazıda, YÖK Başkanlığından alınan bilgi çerçevesinde konu ile ilgili Kurul Başkanlığınca Yüksek Denetleme Kurulunda başlatılan soruşturmanın devam ettiği, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca da aynen soruşturma yürütülmekte olduğundan, Komisyon tarafından başkaca bir işlem yapılmayacağına karar verildiği bildirilmiştir.
Türk Eğitim Sen olarak, 2010 yılı KPSS kopya skandalı ile ilgili konunun yegane takipçisi olmaya bundan sonra da devam edeceğiz.

http://www.turkegitimsen.org.tr/konsol/upload_doc/mevuzuat/tbmm_kpss_dilekce_komisyonu_cevap.pdf

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle