Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss girmek

Tepki Skoru
0
lise bittikden sonra kpss girebilirmiyiz? eğer girersek kendi bölümümüzden atana bilirmiyiz çocuk gelişimi bölümü lise öğrencisiyim yardım ederseniz sevinirim :D

Tepki Skoru
0
kpsy girebilirsin ama ortaöğretim mezunu olarak vede eylül sanırım ortaöğretim ve önlisansların girdiği sınav ona girebilirsin ancak vee okulöncesi olarak da atanamazsın

Tepki Skoru
0
:D :hehe:

o kadar kolay olmasa gerek yoksa bizim okumamıza ne gerek vardı ;)

Tepki Skoru
0
oldu başka var mıydı bizim günahımız ne

Tepki Skoru
0
husna eylul hocam sana sonuna kadar katılıyorum biz bu ogrencılere rehberlık edıp onları dogru yonlendırmezsek nerde kaldı egtımcı yonumuz kızcagız bılgı almak ıstemıs ama basına gelmeyen kalmamıs melıke sana gelınce galıba lıse mezunlarını cocuk esırgeme kurumlarına cocuk gelısımcısı yanı bızım bıldıgımız uzere bakıcı anne olarak atıyorlar ama sen genede ıyı arastır sınav eylulde basvurular bıttı hayatına kısa yonden yon vermek ıstıyosun ama calıssan unv kazansan o zaman cok daha guzel olmaz mı basarılar.....

Tepki Skoru
0
Melikecim, Hacer arkadaşımız bahsetmiş. Benim sınıf arkadaşlarımdan bir tanesi lise mezunu olarak kpss ye girmiş sonra Çocuk Esirgeme Kurumuna Atanmış. Hem okudu hem de kadrolu olarak Çocuk Esirgeme Kurumunda çalıştı. ( Tam olarak görev tanımını bilmiyorum öğretmen, bakıcı abla...) Ders olmadığı günlerde çalışıyordu ve haftasonları gece nöbetleri ayarlıyorlardı. Ama zor bir iş gerçekten bu kurumlarda çalışmak.Birkaç kez ziyaretlerine gitmiştim. Düşünür müsün bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
saolun ya yardımlarınız için sormak istediğimin cevabını aldım insanlar gerçekten farklıdır

Tepki Skoru
0
iyiki bi konuda yardım istedim yani sadece öle bişey duymuştum o yüzden sordum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00