Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss Eğitim Bilimleri İptal Edildi

Tepki Skoru
0
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Eğitim Bilimleri Bölümü iptal edildi. Sınavın eğitim bilimleri bölümünün tekrar yapılacağı açıklandı.KPSS Eğitim Bilimleri Sınavına 280 bin aday girmişti.

KPSS'de kopya skandalına ilişkin yapılan çalışmalar sonuç verdi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), KPSS'de Eğitim Bilimleri bölümünü iptal ettiğini açıkladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) "telafisi mümkün olmayan zararların ortaya çıkmasını engellemek için" iptal kararı alındığını bildirdi. ÖSYM'den yapılan açıklamada, "10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavının (KPSS-Lisans) Eğitim Bilimleri Testi, sınav sürecinde bazı usulsüzlüklerin meydana geldiği kanaatine varıldığından, telafisi mümkün olmayan zararların ortaya çıkmasını engellemek için iptal edilmiştir. Bu sınav ve daha önce ertelendiği açıklanan diğer sınavların yeni tarihleri yakında açıklanacaktır" denildi.

-280 BİN ADAY GİRDİ-

Yaklaşık 280 bin öğretmen adayının girdiği sınavın sorularının sınavdan önce sızdırıldığı iddialarına yönelik Devlet Denetleme Kurulu, YÖK Denetleme Kurulu ile Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Şadan Sakınan ÖSYM'de incelemelerde bulunmuştu.

10 Temmuz 2010'da yapılan sınavın sorularının sınavdan önce sızdırıldığı iddialarına yönelik Devlet ve YÖK Denetleme Kurulu ile Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, incelemelerde bulunmuştu.
AA

Tepki Skoru
0
son dakika haberi geçti, iptal edilmiş
neden bu kadar bekletip yapıyolar bunu anlamıyorum.. ücretliler ile seneyi tamamlayacaklar..
kopya kopya dediler, atamaya 14 saat kala atamalar ertelendi.. şimdide bu sinir oldum..

Tepki Skoru
0
gecmis olsun herkese, umarim hayirlisi olur herkes icin

Tepki Skoru
0
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Eğitim Bilimleri Bölümü iptal edildi. Sınavın eğitim bilimleri bölümünün tekrar yapılacağı açıklandı.KPSS Eğitim Bilimleri Sınavına 280 bin aday girmişti.

KPSS'de kopya skandalına ilişkin yapılan çalışmalar sonuç verdi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), KPSS'de Eğitim Bilimleri bölümünü iptal ettiğini açıkladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) "telafisi mümkün olmayan zararların ortaya çıkmasını engellemek için" iptal kararı alındığını bildirdi. ÖSYM'den yapılan açıklamada, "10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavının (KPSS-Lisans) Eğitim Bilimleri Testi, sınav sürecinde bazı usulsüzlüklerin meydana geldiği kanaatine varıldığından, telafisi mümkün olmayan zararların ortaya çıkmasını engellemek için iptal edilmiştir. Bu sınav ve daha önce ertelendiği açıklanan diğer sınavların yeni tarihleri yakında açıklanacaktır" denildi.

-280 BİN ADAY GİRDİ-

Yaklaşık 280 bin öğretmen adayının girdiği sınavın sorularının sınavdan önce sızdırıldığı iddialarına yönelik Devlet Denetleme Kurulu, YÖK Denetleme Kurulu ile Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Şadan Sakınan ÖSYM'de incelemelerde bulunmuştu.

10 Temmuz 2010'da yapılan sınavın sorularının sınavdan önce sızdırıldığı iddialarına yönelik Devlet ve YÖK Denetleme Kurulu ile Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, incelemelerde bulunmuştu.
AA

Tepki Skoru
0
bu ülke böyle nefret ed,iyorum bu ülkedende bu ülkeyi yönetenlerdende yine masumlar çekti cezasını

Tepki Skoru
0
Lisans mezunlarına yönelik 10 Temmuz Cumartesi günü yapılan sınav sonrasında kopya iddiaları ortaya atılmış ve öğretmen atamaları iptal edilmişti..
Ve beklenen oldu sınavın Eğitim Bilimleri testi iptal edildi..
İddialarda da 'eğitim bilimleri' sınav sorularının tele-kulak yöntemiyle sızdırılmış olabileceği açıklanmış ve ÖSYM'de böcek araması yapıldı..
Soruşturmayı yürüten savcı ve ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan'ın görüşmesi sonucu soruların sızdırıldığı kesin olarak açıklandı..
Daha sonra da YÖK Başkanı ve ÖSYM Başkanı görüşmesi sonrasında da sınavın 'eğitim bilimleri' kısmının iptal edildiği açıklandı..
Sorular yeniden hazırlanacak ve henüz belirlenmeyen tarihte de sınav tekrarlanacak..
AYRINTILAR GELECEK..

Tepki Skoru
0
çok bekleriz biz o ayrıntıları daha bıktım beklemektennnnn üfffffff

Tepki Skoru
0
Allah belalarini versİn.....baŞka da bİŞe ydemİyorum....

Tepki Skoru
0
açıkçası nasıl tepki vermem gerektiğini bile bilmiyorum..Sonucta şaibeli durum yüzünden haksızlık olacaktı ama hakkıyla alanlar için cidden üzülüyorum..Hakkınızı çekene çektirene helal etmeyin..Sınava iyi ki girmemişim olaya bak :(

Tepki Skoru
0
İnşallah aralıkda ya da ocakda yaparlar sınavı..Kısa sürede hazırlanmak zor:(( Offfffffffff

Tepki Skoru
0
hayır hocam sınavı o kadar ileri bir tarihe alamaz bence hemen yapmak durumunda en geç 1 ay ve aralığa kadar da atama yapacak gibi geliyo

Tepki Skoru
0
bence atamalar 2. dönem yapılır. ücretli çalıştırmak devletin işine geliyor nasıl olsa.

Tepki Skoru
0
sadece eğitim bilimlerinin iptali sacma bu adamlar sadece eğitim bilimlerinimi sızdırdı bence genel kültürde genel yetenekte sızdırılmıştır.

Tepki Skoru
0
tekrar sınav baya sure alır bence su durumda 2009 dan kalanlarla bi miktar atama yapılır 2.dönemde yeni sınav ve 2010 atanacaklar alınır..sonucta sınıfların cogu bos die haber gecip duruyor

Tepki Skoru
0
yaaaa artık beklemek istemiyorum yaaaaa...hemen yarın versinler bir tarih yeterrrrrrrrr...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle