Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss de sorumlu olduğumuz dersler

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben 3. sınıfta açıköğretimde okuyorum puanların yükseldiğini duydukça bu seneden kpss ye çalışmaya karar verdim yalnız kitapları biraz araştırdım ancak kafam karıştı hangi yay lardan çalışmalıyım ve sorumlu olduğumuz dersleri yazabilirseniz çok sevinirim.

s:36_3_12:sevgiler............

Tepki Skoru
0
canım önceliklee kolay gelsın bencee en iyisini yapıyosun önceden başlamaklaa..ben ihtiyacın yayınlarını tavsiye edebılırım sana..ben bu sene genel olarak ordan çalıştım konu+test çözümleri..ama farklı kaynaklarada bakabıldıgım kadar bakmaya çalıştım.. hem iş hem dersahane çok yoruldum ben martta başlamıştım dershaneye 3 ay boyunca çalışabıldığim kadar yapabıldıgım kadar yaptım bu sene işte atandım..sorumlu oldugun dersler : gk_gy mat,cog,tarıh,vatandaşlık,türkçe.. bıde kendi alanın olan eğitim bılımlerınden sorumlusunn ..canımm kolay gelsın..

Tepki Skoru
0
bende pegem a nın eğitim bilimlerini çok beğendim konu çalışmak için ideal ancak şimdi istasyon,kılçık gibi şeyler karıştırdılar en yeni baskıları takip etmekte yarar var ayrıca internette de power paint şeklinde hazırlanmış çok güzel sunumlar bulabilme imkanı da var.şimdiden başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
sumru linklerdeki yazışmlarıda okudum kafam karıştı ama en çok yargı ve güvender ihtiyaç diyorlar ihtiyaç ve güvenderden hiç şikayet yok :) bakalım onları alırım artık birde arkadaşlar gy ve gk için güvenderin öss kitapları var bende onlardan çalışsam acaba kpss deki soru biçimiyle öss deki farklımıdır sizce?
eğitim bilimlerindede öğretmenlik mesleğine giriş, gelişim ve öğrenme, öğretimde planlama ve değerlendirme.... başka hangi dersler var? şimdiden çok teşekkürler

sevgiler............

Tepki Skoru
0
bu arada enjoyable senide tebrik ediyorum atanmışsın darısı bizim başımıza :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle