Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss de netlerim eksik geldi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar başvurular başlıyor ama sonuçlar ne olacak?özellikle d kitapcığı bu yılda hata yüzündenmi atanamıycaz nasıl adalet bu

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar aynı konudan ben de muzdaribim. 60 lı puan beklerken 47 puan geldi. Netlerimi o kadar azaltmışlar ki sonuca baktığımda başımdan kaynar sular döküldü sandım. Dün ben de dilekçemi gönderdim inşallah güzel bir şekilde sonuçlanır. Yoksa emeklerim boşa gidecek. Bir de bu yıl hem bebeğimle hem de hamileyken zar zor bu sınava hazırlanmıştım. Gerçekten D kitapçığı sorularını çözdüm. Artık hiç bir şeye güvenim kalmadı. Bu puanla sözleşmeli bile atanma umudumun ihtimali bile yok

Tepki Skoru
0
evt arkadaşlar çoğunun netleri eksik çok eminim 24 matematik işaretledim 19 görünüyo ve diğer derslerden emin olduklarımdan yine aynı şekilde eksik çıktı. tercihler başladı puanlar değişse ne olacak

Tepki Skoru
0
Arkadaşım kpss 2010 klavuzuna bak. Orada genel açıklmadan dilekçe örneği var. O dilekçeyi çıkartıp dolduruyosun ve ziraat bankasına 5 tl inceleme gideri ödeyip makbuzuyla birlikte ösym ye gönderiyosun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende dilekçe gönderdim benimde 7-8 net az gweldi 1. bölümden bende 73 puan beklerken 67 geldi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle