Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss A Gurubu ve Öğretmenlikle ilgili bilgisi olan varmı?

Tepki Skoru
0
Kpss sadece eylül ayında yapılıyo zannediyodum ama 9-10 temmuzda A gurubu ve öğretmenlik sınavı yapılıcak diye yazıyo ösymnin sitesinde. Bu sınava kimler girebiliyo acaba?

Tepki Skoru
0
pnr0101 hocam çok güzel bir açıklama yapmış ama bende 1-2 kelime söylemek istedim.. deniz arkadaşım kpss eylülde yapılıyor diye birşey yok. biz geçen yıl kasımda bile girdik:)) kpss a grubuna mühendislik, hemşirelik, öğretmenlik vs tüm branşlar giriyor. eğitim bilimleri tesitineyse sadece öğretmenler giriyor. biz atanırkende kpss a ve eğitim bilimleri testinden belli yüzdelerle ortalama alınıyor ve o puana göre atanıyoruz. inş yardımcı olabilmişimdir:)

Tepki Skoru
0
Anladımda son sınavda kopya olayı falan oldu ondan kasımda yapıldı yoksa eylülde oluyo ya onu demek istedim ben. Benim söylediğim sınavada lisans mezunlarımı girebiliyo

Tepki Skoru
0
lisans mezunları giriyor sınava .sınav her zaman temmuz ayında yapılır.eylül ayındakine önlisans ve lise mezunları devlet memurluğu için girerler.lisans mezunuysanız temmuz ayında sınava katılmak için mayıs ayında ösym merkezlerinden sınav başvurusu yapabilmeniz mümkün..sınav sonuçları ağustosta açıklanır ve tercih yyapılır..eylül ayında atamalr gerçekleşir..ve milli eğitim müdürlüklerine belgelerinizle başvuru yaparsınz..elimden geldiğince açıkladım..umarım anlatabilmişimdir:)))

Tepki Skoru
0
Evet çok teşekkür ederim gercekten. Ben önlisans mezunuyum çocuk gelişimi. zaten lisans tamamlayamıyoruz ücretlide çıkmadı bu sınavada giremiyomusuz. önümüz çok kapalı off.. insanı pişman ediyolar bu bölümü okuduguna

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle