Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss 2012 Soru ve Cevapları Paylaşım Tek Başlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
3
Yönetimin notu : Soru ve cevapları ve diğer konuları buradan tek başlık altında paylaşalım.

Tepki Skoru
0
Herkese başarılar dilerim..Tubacım bol şans Allah yardımcın olsun canım..sanırım özlem hocam da girecek bu yıl ona da başarılar diliyorum:))

Tepki Skoru
3
Teşekkürler Dilara, aminnnnnnnnnnn..........Selvicim, sen de sağol, evet Özlem de giricek diye biliyorum. Herkese kolay gelsin, ALLAH yardımcımız olsun...

Tepki Skoru
0
Öncelikle sınavda tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.Allah zihin açıklığı versin.Soru ve cevapları ve diğer konuları buradan tek başlık altında paylaşalım.

Tepki Skoru
3
peki hocam,,,sınavı atlattıktan sonra, ben kendi cümlelerimi siler, konuyu düzenlerim :) ve hayriye hocam, teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ÖSYM tarafından düzenlenen memurluk ve üniversite sınavlarına, sahte belgelerle adayların yerine başka kişilerin girmesini sağlayan terör örgütünün şehir yapılanması KCK bağlantılı suç örgütüne yönelik İzmir merkezli 8 ilde gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, gelen bir ihbar üzerine yaklaşık 1 yıl süreyle sürdürdükleri araştırma ve takip sonrası, ÖSYM tarafından düzenlenen YGS ve KPSS gibi sınavlara adayların yerine sahte belgelerle başka kişilerin girmesini sağladıkları ileri sürülen terör örgütünün şehir yapılması KCK ile bağlantılı suç örgütüne yönelik operasyon başlattı.

İzmir merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, şebeke üyesi oldukları ileri sürülen 40'ı aşkın kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK ile bağlantılı olduğu suç örgütünün, üniversiteye giriş ya da kamu kuruluşlarına yerleştirme amacıyla yapılan sınavlara, kendilerine yakın kişilerin yerine sahte belgelerle başkalarının girmesini sağladıkları ve bu kişileri üniversite ya da kamu kuruluşuna yerleştirdikleri iddia edildi.

Şebekenin ayrıca, üniversite ve kamu kuruluşlarına yerleştirdikleri bu kişileri KCK güdümünde kullandıkları ileri sürüldü.

Bu şekilde sınavları kazanan üniversite öğrencileri ile araştırma görevlisi, avukat, öğretmenlerin de arasında olduğu 150'ye yakın kişinin tespit edildiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Tepki Skoru
3
bugünkü sınav telaşesinden ancak şimdi fırsatım oldu siteye girmeye...açıkçası, hareketli ve yoğun bir ortam bulacağımı ummuştum ama sınav kritiği yapılmamış sanırım?

Tepki Skoru
3
:) hocam, yorumunuzu şimdi gördüm... tamam başlıyorum:

TÜRKÇE sorularında, genel olarak zorlandığımı söyleyemem, iyiydi...ama paragraflar elbette ki,zamanımı aldı. MATEMATİK sorularını en sona bıraktım ve zaman sıkıntısı yaşadım, ayrıca üzülerek söylüyorum, yalnızca 6 soru çözebildim :( TARİH ve COĞRAFYA da bazı sorulara, insanı güldürecek kadar kolayken, bazıları da çok çeldiriciydi bence...

2. oturum da, genel anlamda fena geçmedi. Sadece son 1 ay düzenli çalışmış biri olarak şunu düşünüyorum: programlı bir şekilde hazırlanmış arkadaşların zorlanmayacağı sorular vardı bana göre... Henüz, cevaplara bakmadım ama çok da ümitsiz olmadığımı söyleyebilirim. Bakalım, herkes için, hayırlısı olsunn...

Tepki Skoru
0
Öncelikle herkese geçmiş olsun ve Allah gönüllerine göre versin inşallah.
Türkçe de ilk defa bu kadar dil bilgisi gördüm :S Çatı sorusu çıktı resmen :S Ayrıca paragraflar gereksiz uzundu. 25 dakikada çözdüğüm Türkçe 40 dakikada bitti.Zaten onun siniri ile matematiği de yapamadım :S Yani sayısal çıkışlı biri olarak bir yıl boyunca matematik Türkçe 55 civarı yapardık berbat oldu.Matematik kısmında 4 tane soru çok tuhaf geldi sağlamasını yaptığım halde bulduğum cevap şıkta yoktu. Sanırım Türkçe nin siniri ile düzgün anlayıp yapamadım. Tarih coğrafya bilgiydi. zaten 20 dakikada tarih coğrafya yaptım anayasaya vakit bile kalmadı. Bu yıl yaptığım en berbat gy-gk sınavımdı. Eğitim kısmı normaldi.Ne çok zor ne çok kolaydı. Uzun lafın kısası memurluk ve hayallerim hayallerimde kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle