Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KPSS 2010 tahmini puanlarınız kaç????

Tepki Skoru
0
valla ne yalan soyleyım bende cok umıtsızım.ben 30 40 arası bısey beklıyorum hıc guzel gecmedı sınavımbır suru yanlısım cıktı:(

Tepki Skoru
0
Standart sapmayı 17 çok demişsiniz ama benim geçen yıl 20 geldi satandart sapmam. Bu yıl daaha düşük olabileceğini düşünerek 17 ekliyorum. Bellide olmaz daha düşük yada daha yüksek de olabilir.

Tepki Skoru
0
benm de 65-66 civarı bipuan geliyor arkadaşlar inşalah daha aşağısı olmaz ve ben bu puanla istanbula atanmak istiyorum başka alternatifim de yok:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu standart sapma nedir? standart sapmanıın 22 ya da daha fazla ya da daha düşük bir sayı olması ne anlam ifade ediyor?
düşük ya da yüksek olmasının bize avantajı ve dezavantajı nedir? bilen varsa açıklayabilir mi lütfen
şimdiden teşekküürlerrr

Tepki Skoru
0
bende 66 puan alacağım sanırım..bende sadece istanbul yazacağım başka şansım yok ...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben standart sapma 17 olayını pek anlamadm .benm beklediğim puan ise 58 bunn üzerine tahminen 17 puan daha mı eklemm lazm .lütfen bir açıklama yaparsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar geçen yıl standart sapma 20 eklendi bu yılda 22 miş çok önce duymuştum bana söyleyen arkadaş kesin dedi ama bu herkese eklenecek.......Herşey gönlünüzce olsun.

Tepki Skoru
0
bende 64-65-66-67 gibi bişeyler bekliyorum Allah utandırmaz inş...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar standart sapma kpss puanımızı hesapladıktan sonra mı üzerine ekleniyo biri bunu açıklarsa çok sevinicem....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar standart sapma kpss puanımızı hesapladıktan sonra mı üzerine ekleniyo biri bunu açıklarsa çok sevinicem....

Satandart sapma sınavdan önce belirlenmez arkadaşlar. standart sapma denilen şey soruların zorluk kolaylık seviyelerine göre yani herkesin yaptığı soruyu sende ypamışsan s.sapman düşük gelir ama herkesin yapamadığı bi soruyu yapmışsan s.sapman yüksek gelir. Geçen yıl sorular zordu ve standart sapma yüksek geldi.Bu yıl biraz daha kolaymış o yüzden birazdaha düşük gelir diyorlar. Geçmiş yıllarda eklenen standart sapmalara göre bi tahmin yaparak ekleniyo yani. Ve kps de yaptığın net sayısını gk,gy 0,3 eğitim 0,4 le çarpılıp sonucu toplanıyo bu sonuca ortalama bi standart sapma ekliyoruz(17 ideal gibi ) kps puanımızı tahimnen böyle hesaplamış oluyoruz.

Umarım iyice çorbaya çevirmemişimdir:)))) 14 00 da belli olacak inşallah zaten az kaldı. İNşallah hepimiz atanırız :)

Tepki Skoru
0
Satandart sapma sınavdan önce belirlenmez arkadaşlar. standart sapma denilen şey soruların zorluk kolaylık seviyelerine göre yani herkesin yaptığı soruyu sende ypamışsan s.sapman düşük gelir ama herkesin yapamadığı bi soruyu yapmışsan s.sapman yüksek gelir. Geçen yıl sorular zordu ve standart sapma yüksek geldi.Bu yıl biraz daha kolaymış o yüzden birazdaha düşük gelir diyorlar. Geçmiş yıllarda eklenen standart sapmalara göre bi tahmin yaparak ekleniyo yani. Ve kps de yaptığın net sayısını gk,gy 0,3 eğitim 0,4 le çarpılıp sonucu toplanıyo bu sonuca ortalama bi standart sapma ekliyoruz(17 ideal gibi ) kps puanımızı tahimnen böyle hesaplamış oluyoruz.

Umarım iyice çorbaya çevirmemişimdir:)))) 14 00 da belli olacak inşallah zaten az kaldı. İNşallah hepimiz atanırız :)
valla ne yalan söylim biraz sebze çorbası tadında olmuş :)

Tepki Skoru
0
kpss de standart sapma yok olamaz arkadaşlar düşünsenizediyelim ki var ;4 yanlış 1 doğruyu götürdüğünde sizin hangi puanlı sorunuzu götürecek?? standart sapmayla yükselen puanlı sorunuzu mu yoksa düşen puanlı sorunuzu mu??sadece branşlara gre;örneğin okul önceciler en az matematik en çok türkçe yapmış olsun buna göre getirisi değişiyor..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle