Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kps den yÜksek puan almak İyİ ÖĞretmen olmak demekmİdİr?

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşlar yaklaşık bir yıldır siteyi ve yorumları takip ediyorum, yok yüksek puan alıp da
atanan arkadaşlara ayıp oluyormuş, yok 35-40 puanla atanan kişiler den öğretmen mi olurmuş gibi yorumlar okudum.
Allah aşkına arkadaşlar Biz Hangi branş öğretmeniyiz? Okul Öncesi bizim matematikle Tarihle, Coğrafyayla ne ilgimiz olur? 5-6 yaşındaki çocuklara bu eğitimlerimi vereceğiz?
bence tamamen yanlış olan bu sistemi öncelikle protesto etmek gerekir. yoksa ben inanıyorum ki 30-40 puan alan öğretmen arkadaşlarımın içinde bu işi 80-90 puan alan arkadaşlardan çok daha iyi yapabilecek kişiler var.

Tepki Skoru
0
söylediklerine aynen katılıyorum çok doğru söylemişsin tebrik ediyorum................

Tepki Skoru
0
ben öğretmeniliğin hiç bir branşının kpss gibi gereksiz bir sınavla ölçülemeyeceğine inanıyorum..çok lüzumsuz bir sınav..illaki bir eleme yapılacaksa kıstas bu lamamlı...

Tepki Skoru
0
bugün memurlar neti okudum ızdıraplarını anlayabiliyoruz ama bu kadar kendinden geçen öğretmen adayı olduğunu bilmek kötü. öyle kelimeler sarfetmisler ki arkadaslar gerçekten bu ortamlarda böyle kelimeler hos değil. rahatlar yani sonra 80 aldım atanamadım vs . atansa ne olur onların çoğu müsvette ya. çocuklara küfür eğitimi verirler aldıkları puanlarla. anasınıfı öğretmenleri kıytırık bir is diyen öğretmen olur mu arkadaslar ya beyinleri sulanmıss iiiiceeeeeeeeee

ruy

Tepki Skoru
0
ehlen sana katılıyorum çok doğru yazmışsın.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle