arkadaşlar bende bu yıl ilk görev aldım.günlük plan konusunda bende araştırıyorum.minik yıldızları bende duydum .kullanmak istiyorum ama sitede onların günlük plan örneklerini bulamadım.bana yardımcı olurmusnz bu konuda.
ben de köyde çalışıyrm ve iki yıldır oluşum yayınlarının planlarını kullandım o da çok iyiydi. üzerinde çok oynamadım bile. okuma yazma, mat., vb derslerde de fotokopi kullandm. köyde dergi almak biyana velilerin yüzünü görmek için bazen ben evlerine gidiyrm. kırtasiye masraflarına gelince hepsi cebimden arkadaşım. müdürümde hiç yardımcı olmuyo. yani köyde böyle uygun plan yok siz planı uyduracaksınız.
ben de köyde görev yapıyorum zambak yayınlarının minik yıldızları indirdim onu kullanacağım. okuma yazma ve sanat için de elimde olanları kullanmaya çalışacağım
bende kendi planlarımı kendim yazıyorumm...hazır planlar çocukalrın seviyesine uymadı çünkü bide karm yaş grubu benımkı ahzır planalrda pek karma plan tyok o yusden ben de 48-72 aylık yıllık pln ayzdım oradan günlük planalrımı yapıyorum kendimm
evet hazır planları kendimize materyallere çevre şartlarına göre değiştiriyoruz kitap dergi veya ona benzer bişey yok öğrencilerin hepsini ben alıp fotokopi ile çoğaltıyorum kullanıyoruz ama benim için zor oluyo şimdi kavramlarla ilgili çalışma sayfası arıyorum ve istediğim gibi bulamıyorum bulursam onlarla ilgilide kitap alacam
arkadaşlar ben anadolu ünv. okul öncesi öğretmenliğini 3.sınıfı okuyorum hem de bi köyde ustaöğreticilik yapıyorum...ve bu yıl uygulamamız var 2.dönem başlıyor...ne yapacağımı bilmiyorumörnek staj dosyalarına baktım ama kafam karıştı...bişey anlamadım...yardımlarınızı bekliyorum
hocam bende dört yıldır köydeyim ve morpayı kullanıyorum. hatta müfettiş bunu kullan köyde daha uygun olur dedi. ayrıca üzerinde düzeltme yapılacak şeylerde sadece geziler okadar onun dışında çok sade kullanışlı hiç oynama yapmadan rahatlıkla kullanılır.hele de köyünüz maddi yönden benimki gibi çok kötüyse.. kolay gelsin şimdiden hocam.