Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Köyde görev yapan arkadaslar hangi planı kullanıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
ben 2 sene minik yıldızları kullandım. memnunum. takıldığım yanlarda oldu ama genel itibariyle memnuunn. bu senede onun kullanabilirim

Tepki Skoru
0
oluşumu kullanıyorum tavsiye ederim..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu yıl ilk görev aldım.günlük plan konusunda bende araştırıyorum.minik yıldızları bende duydum .kullanmak istiyorum ama sitede onların günlük plan örneklerini bulamadım.bana yardımcı olurmusnz bu konuda.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar gülücük ile minik yıldızların planları birbirine çok benzemiyo mu?

Tepki Skoru
0
bende gülücük dergisinin planında düzeltmeler yaparak kullanıyorum gayet de güzell...

Tepki Skoru
0
gendaş eğitim seti planları çok basit bu siteden bulabilirsiniz

Tepki Skoru
0
10 kasım ile ilgili günlük plan arıyorum sitede varmı yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bir köye atandım ama daha başlamadım bu bahsettiğiniz minik yıldızlar planları varmı bu sitede bulamadım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende zambak yayınlarının gülücük planını kullanıyorum.minik yıldızlarla benzerlik gösteriyor.gülücük günlük planlarını zambak yayınlarının sitesinde bulabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
ben de köyde çalışıyrm ve iki yıldır oluşum yayınlarının planlarını kullandım o da çok iyiydi. üzerinde çok oynamadım bile. okuma yazma, mat., vb derslerde de fotokopi kullandm. köyde dergi almak biyana velilerin yüzünü görmek için bazen ben evlerine gidiyrm. kırtasiye masraflarına gelince hepsi cebimden arkadaşım. müdürümde hiç yardımcı olmuyo. yani köyde böyle uygun plan yok siz planı uyduracaksınız.

Tepki Skoru
0
ben de köyde görev yapıyorum zambak yayınlarının minik yıldızları indirdim onu kullanacağım. okuma yazma ve sanat için de elimde olanları kullanmaya çalışacağım

Tepki Skoru
0
bende kendi planlarımı kendim yazıyorumm...hazır planlar çocukalrın seviyesine uymadı çünkü:( bide karm yaş grubu benımkı ahzır planalrda pek karma plan tyok o yusden ben de 48-72 aylık yıllık pln ayzdım oradan günlük planalrımı yapıyorum kendimm:)

Tepki Skoru
0
slm planda yaptıgımız degısıklıklerı degerlendırme bolumunde program acısından kısmına mı yazıyoruz yoksa ayrı mı hazırlıyoruz ? tesekkur ederım sımdıden ...

Tepki Skoru
0
evet hazır planları kendimize materyallere çevre şartlarına göre değiştiriyoruz kitap dergi veya ona benzer bişey yok öğrencilerin hepsini ben alıp fotokopi ile çoğaltıyorum kullanıyoruz ama benim için zor oluyo şimdi kavramlarla ilgili çalışma sayfası arıyorum ve istediğim gibi bulamıyorum bulursam onlarla ilgilide kitap alacam

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben anadolu ünv. okul öncesi öğretmenliğini 3.sınıfı okuyorum hem de bi köyde ustaöğreticilik yapıyorum...ve bu yıl uygulamamız var 2.dönem başlıyor...ne yapacağımı bilmiyorum:(örnek staj dosyalarına baktım ama kafam karıştı...bişey anlamadım...yardımlarınızı bekliyorum:(

Tepki Skoru
0
hocam bende dört yıldır köydeyim ve morpayı kullanıyorum. hatta müfettiş bunu kullan köyde daha uygun olur dedi. ayrıca üzerinde düzeltme yapılacak şeylerde sadece geziler okadar onun dışında çok sade kullanışlı hiç oynama yapmadan rahatlıkla kullanılır.hele de köyünüz maddi yönden benimki gibi çok kötüyse.. kolay gelsin şimdiden hocam.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle