Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kopya çekenlerin sınavları iptal edilecek

Tepki Skoru
0
Haberi akşam üstü tv den dinledim ve çok sevindim.Bu ülkede geç de olsa hakkımızı alabileceğimiz adaletin sağlanacağı yerler olduğuna...çünkü bu sınavda gerçekten kopya çekilmişti...ben bile kaçına şahit oldum...onların t.c lerine bakıp 120 de 120 yi görünce canım çok sıkılmıştı..şimdi bu insanlar inş yakalanacak..peki bize şimdi ne olur...Bence bu kopyacıların birazı da olsa ayıklandıktan sonra tekrar standart sapmayla puanlar hesaplanıp,tercihler yeniden yapılır.inş hakkımızda hayırlısı olur.Tez zamanda sonuçlanır.Adalet geç de olsa yerini bulur..

Tepki Skoru
0
Hepsini bulmaları çok zor ya belli netin üzerinde yapanları iptal edecekler yada yeniden sınav yapacaklar. İnş. hak yerini bulur herkez haketdiği puanını alır.

Tepki Skoru
0
120 de 120 yapanları bence tekrar sınav yapmaları lazım.....

Tepki Skoru
0
ne sınavı hocam bunlara sınav hakkı bile tanınmasın. nasıl binlerce kişinin hakkına girdiler. çoğumuzun puanı bunlar yüzünden düşük geldi

Tepki Skoru
0
onlara ne sınavı yapacaklar ya bır daha sınav felan yok kesınlıkle memur olamayacaklar artık hak yerını bulsun emaıl adresı olan kısıyıde bulmuslar zaten ıspartada bır sınıf ogretmenıymıs az once kanal ada gosterıldı utanmadanda ınkar edıyor Allah a havale edıyorum Rabbım ınsallah bızı gorecek hak yerını bulacak

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle