kopya anilarimin hepsini yazarsam gunlerimi alir

ama aklimda kalan bir animi anlatmakla baslayabilirim...
lisede okula gitmezdim , ders calismazdim , okula gitmedigim icin ogretmeni de dinlemezdim tabiiki. sinava giderdim. yanimda ilkokuldan beri ayni sinifta hatta ayni sirada oturdugumuz bir arkadasim vardi. senenin sondan 1 onceki sinavi. ders matematik...
sinava girmeden once baktim yanimdaki arkadas kopya hazirliyor. dedim cocuga: "hic kopya yazma kagitlari degisiriz. hoca zaten biliyor senin kopya cekecegini. yakalamasin simdi." cocuk kendinden emin bir sekilde:"yok yok yakalayamicam bu sefer super bi yontem buldum" neyse sinav basladi
hoca geldi bizimkinin yanina: "oglum kopyalarini ver sonra yakalarsam sinavdan atarim seni. goruyorsun bak sorular cok kolay" (cidden cok kolaydi) cocuk: "yok hocam bu sefer valla kopya cekmicem. cok calistim bu sinava." neyse sinavin ya 5. ya 6. dakikasi. hoca bunu yakaladi elinde bir kagit. hoca kagittakileri okuyunca gulmekten yerlere yatiyordu nerdeyse. sonra cocugu aldi yanina ogretmen masasina gitti ve kagidi okumaya basladi.
ceket ic cep:fonksiyonlar
pantolon sol arka cep:2 bilinmeyenli denklemler
ceket sol cep:.....
....
....
....
....
ceketin arkasindaki yirtik: İşlem
bu da bir baskasi:
geometri hocamiz yeni degismiti. okula yeni tayin olan hoca bir hoca bizim geometri dersimize girmeye baslamisti. hoca ne soru sorsa daha soruyu bitirdigi an cevabi soylerdim. hoca da bana cok kizardi. birak da arkadaslarin yapsin filan diye.
neyse sinav gunu geldi. ilk sinavda sinifta bi kiz cok dusuk almisti. son sinavda 80 almasi gerekiyordu. kizin yanina oturdum sinavi beklemeye basladim.
hoca geldi. bakti sinifa. dedi numara sirasina gore su koseden oturmaya baslayin dedi. kiz sinifin sag arka kosesinde ben sinifin sol on kosesinde

neyse hoca kagitlari dagitirken kiza isaret yaptim ben sana yazip atcam diye. kiz basiyla anlamiyorum gibilerinden isaretler yapti.
sinavi 5 dakikada bitirdim. ufak bir kagida yazdim tum cevaplari. hoca bakmazken firlattim kiza. tam o sirada hoca dondu "YAKALADIM" diye bagirdi. aha dedim simdi yandim. kosa kosa kizin yanina gitti. ver kagidi dedi. kiz vermek istemedi. ama hocam. ama hocam! filan dedi. hoca bagirdi kiza "ver su kagidi!" diye. neyse kiz kagidi hocaya verdi. hoca 10 saniyede kipkirmizi oldu.
yanima geldi kagidi onume firlatti bi daha olmasin yoksa karismam dedi. aldim kagidi baktim. kagitta "Aksam Bulusacagiz Degil Mi?" yaziyor
sonuc: ikimiz de 100 aldik