Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Konyalılar buraya

Tepki Skoru
0
arkadaşlar konyada okuyupta konyada oturan arkadaşlar varsa burda buluşalım. haydi okul öncesi anaokulu öğremenleri birlikte dahada güçlenelim

Tepki Skoru
0
slm ben de konyalıyım konyada okudum mesleki eğitim fak. ayrıcada konyada görev yapıyorum:)

Tepki Skoru
0
slm bende konyalıyım,bende varım.çok şükür okul bitti.atama bekliyorum.güzel yurdumun güzel çocukları için hep olacağım

Tepki Skoru
0
konyalıyım konyada okudum ama maalesef konyada değil nevşehirde görev yapıyorum..aranızda olmayı çok isterdim arkadaşlar..hepinize kucak dolusu selam..

Tepki Skoru
0
Konyaliyim Konyada Oturuyorum SelÇuk Da Çocuk GelİŞİmİ Okuyorum 3. Sinif ÖĞrencİsİyİm..

Tepki Skoru
0
slm bende konyalıyım konyada okuyorum. okulöncesi 3. sınıf öğrencisiyim

s.c

Tepki Skoru
0
slm bende konyalıyım,konyada okudum malesef konyada görev yapmıyorum.ama çok isterdim.......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ikinici dönem okuyan yada bitirmiş olan arakdaşlarla bir buluşma ayarlayalım mı nedersiniz. gelebilecekler yazsınlar ona göre ayarlama yapalım

Tepki Skoru
0
selam ben de konyalıyım selçuk mef i bitirdim. malesef konyada yaşamak ve çalışmak gibi bir nimetten mahrumum. hepinize selamlar..benim yerime de konyadan bir yudum nefes çekin içinize..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle