Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Konu Açamıyorum

Tepki Skoru
0
Resim yükleme işlemini yapabiliyorum ama konu açamıyorum... Resim yükleme işleminden sonra kodları göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Tepki Skoru
0
biraz önce 2 konu açtım ama 3. konuyu açamadım aynı sorun yüzünden. yardım isteyecektim ki bu konuyu gördüm. ben de yardım bekliyorum.. teşekkürler..

Tepki Skoru
0
umarım.. ekleyecek konularım vardı, arama yapmıştım, hazırlamıştım :(

Tepki Skoru
0
Sorun yok bende ben konu acabılıyorum...Sizin sorunu anlamadım
Konu açmak istediğim etkinliği seçiyorum, başlığını yazıyorum, resim ekleden gözattan resmimi seçip yükle diyorum. Buraya kadar herşey eskisi gibi normal. Yükleyi seçtikten sonra iki farklı kod geliyordu ve biz birini kopyalıyorduk ya o kodları göremiyorum, sadece kodların olduğu yerde açıklama var isdeğiniz kodu seçin konu bölümüne kopyalayın diye... Bu aşamadan sonra devam edemiyorum. Ama bakıyorum resim ekleme bölümüne (büyük bir çiçek ve üzerinde arı olan yap-bozun bütün hali) ekleme yapıyor.

Tepki Skoru
0
resmi yüklüyorum,
"resminiz yüklendi bekleyin" msjı geliyo. bekliyorum.
"aşağıdaki linklerden birini kopyalayın ve msj yazdığınız bölüme yapıştırın....." yazısı falan geliyo fakat kopyalayacağım link görünmüyo... forumdan çıktım, tekrar girdim falan ama düzelmedi..

Tepki Skoru
0
kac zamandır konu açıyorum,resim yüklüyorum.
hiç problem yasamadım.

tekrar deneyiniz arkadaslar..
"Asagidaki kodu ister direk kopyalayin,isterseniz de soldaki copy tusuna basin.Sonra forum sitemizde mesaj yazdiginiz yere gelip muasenizin sag tusuna basin ve yapistir deyin.Asagidaki 2 kod da aynidir. Birini almaniz yeterlidir.

Sayfalar:
Usteki veya alttaki kodu kopyalayip forumda mesaj yazdiginiz yere yapistirin" şeklinde yazı çıkıyor resim ekle bölümüne ekleniyor ama kodların olduğu (kopyaladığımız kısım) görünmüyor. Konu açma kısmına açılmıyor, kopyalayamadığımız için...

Tepki Skoru
0
"Resİm Eklerken Çikan Lİnk Çikmiyo" konusunun içinde Selçuk Bey'in açıklamasına göre yaptım oldu. Ama konu açma sayfasındayken "resim ekle"den yapmadım. Neyse sonuçta yapmak istediğim gerçekleşti. Selçuk Bey'e TEŞEKKÜRLER...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle