- Tepki Skoru
- 0
Resim yükleme işlemini yapabiliyorum ama konu açamıyorum... Resim yükleme işleminden sonra kodları göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Ben yaklaşık olarak 5 gündür falan deniyorum ama konu açamıyorum. Umarım sorunumuz çözülür.biraz önce 2 konu açtım ama 3. konuyu açamadım aynı sorun yüzünden. yardım isteyecektim ki bu konuyu gördüm. ben de yardım bekliyorum.. teşekkürler..
Konu açmak istediğim etkinliği seçiyorum, başlığını yazıyorum, resim ekleden gözattan resmimi seçip yükle diyorum. Buraya kadar herşey eskisi gibi normal. Yükleyi seçtikten sonra iki farklı kod geliyordu ve biz birini kopyalıyorduk ya o kodları göremiyorum, sadece kodların olduğu yerde açıklama var isdeğiniz kodu seçin konu bölümüne kopyalayın diye... Bu aşamadan sonra devam edemiyorum. Ama bakıyorum resim ekleme bölümüne (büyük bir çiçek ve üzerinde arı olan yap-bozun bütün hali) ekleme yapıyor.Sorun yok bende ben konu acabılıyorum...Sizin sorunu anlamadım
"Asagidaki kodu ister direk kopyalayin,isterseniz de soldaki copy tusuna basin.Sonra forum sitemizde mesaj yazdiginiz yere gelip muasenizin sag tusuna basin ve yapistir deyin.Asagidaki 2 kod da aynidir. Birini almaniz yeterlidir.kac zamandır konu açıyorum,resim yüklüyorum.
hiç problem yasamadım.
tekrar deneyiniz arkadaslar..
Bu konuyu açabildim ama resim ekleyerek konu açamıyorum. Sanırım bu konumum başlığı eksik yazdım.bu konuyu acabilmişsiniz ama???
TEŞEKKÜRLER... Ama daha önce daha kolay yapıyordum. Azmin elinden pek birşey kurtulmuyor. Pes etmemek gerek...geçmiş olsun ve tebrik ederim...