mrb bende kocaelini düşünüyorum gölcük falan kaç puanla atanmıştınız 72yle atanabilir miyim acaba talep çok oluyo mu ilçelerine -..teşekkürler
bn dilovası hasan ali yücel iöo da sözlesmeli çalışıyrm gebzeden gidiş geliş yapıyrm kendi arabamla, ev arkadaşı da arıyrm okulum dilovasındaki en gzl okullardan biri eğer gelirsen görürsün orayı dehşet bir hale geitrdim duvarlarını duvar boyası ile süsledim ki ooooo dilovasındaki anasınıfları içinde en gzli oldubende dilovası yazmayı düşünüyorum puanım 71,insan profiline iyi demiyorlar ve kanserli diyorlar orası için sanayinin işgali altındaymış...eğer oraya atanabilirsem gebzeye yerleşsem oradaki bütün okullara gidiş geliş yapabilirmiyim ya da en yakın hangi okullar olur bir bilginiz var mı?
kadrolu atanma hakkın varken bnce dilovasını terch et, garanti atanırsın. senn dediğin sebeblerden dolayı kimse dilovasını terch etmiyr ama işin ucunda kadrolu olmak varbende dilovası yazmayı düşünüyorum puanım 71,insan profiline iyi demiyorlar ve kanserli diyorlar orası için sanayinin işgali altındaymış...eğer oraya atanabilirsem gebzeye yerleşsem oradaki bütün okullara gidiş geliş yapabilirmiyim ya da en yakın hangi okullar olur bir bilginiz var mı?
solventaş ve polisan i.ö.o hakkında bir bilginiz var mı?bu okullar olursa gebzeden gidiş geliş yapabilir miyim?kadrolu atanma hakkın varken bnce dilovasını terch et, garanti atanırsın. senn dediğin sebeblerden dolayı kimse dilovasını terch etmiyr ama işin ucunda kadrolu olmak var
çok iyi dşün kadrolu olarak atandığını düşün tayin isteme hakkın var beğenmezsen 1 yıl sonra asaletini tastıkladıktan sonra tayin iste ve istediğin yere git
keşke atanabilsem geçen atamalarda çayırovayla falan aynı puanda kapattıkadrolu atanma hakkın varken bnce dilovasını terch et, garanti atanırsın. senn dediğin sebeblerden dolayı kimse dilovasını terch etmiyr ama işin ucunda kadrolu olmak var
çok iyi dşün kadrolu olarak atandığını düşün tayin isteme hakkın var beğenmezsen 1 yıl sonra asaletini tastıkladıktan sonra tayin iste ve istediğin yere git
gebzeden gidiş geliş yapabilmen için arabann istikametinde bir ev tutman gerekir ki bu dilovasındaki tüm okullar için geçerli solventaş iöo nun müdürü çok cins bir bey! bunu tüm samimiyetimle söylüyrm o okulda seminere gittim buna dayanarak söylüyrm. solventaş iöo na gitmek için dilovası arabasından indikten sonra rahat 10 15 dkk yol yürümen gerek ve bu yolun büyük kısmı mütiş yokuşsolventaş ve polisan i.ö.o hakkında bir bilginiz var mı?bu okullar olursa gebzeden gidiş geliş yapabilir miyim?
bilmiyrm ama geçen sene çok az insan atandı dilovasına merak ettim puanı kaçla kapattı,keşke atanabilsem geçen atamalarda çayırovayla falan aynı puanda kapattıhiç düşmedi insanlar kötü yer olmasına bakmadan yine de yazıyorlar...
hasan ali yücel iöo nu yazacağım zaten ama diğerleri için okulları ararım solventaş dediğinz gibiyse yazmamgebzeden gidiş geliş yapabilmen için arabann istikametinde bir ev tutman gerekir ki bu dilovasındaki tüm okullar için geçerli solventaş iöo nun müdürü çok cins bir bey! bunu tüm samimiyetimle söylüyrm o okulda seminere gittim buna dayanarak söylüyrm. solventaş iöo na gitmek için dilovası arabasından indikten sonra rahat 10 15 dkk yol yürümen gerek ve bu yolun büyük kısmı mütiş yokuş
polisan iöo nu çok duydum ama o kul hakkında pek bilgim yok
dil iskelesi tarafına genelde aşiret var ve arkadaşınn dedikleri doğru gidiş gelişte zorlanırsınhasan ali yücel iöo nu yazacağım zaten ama diğerleri için okulları ararım solventaş dediğinz gibiyse yazmamdiğerleinden iki tanesi dil iskelesi tarafındaymış benim de bir arkadaş çalışıyor çayırovada o söyledi yazma dedi gidiş geliş yapamazsın çok uzak kaçar dedi.ay okulların hepsini yazarım ama işte dilovasında kalmak büyük sıkıntı
![]()
tamam çok teşekkürler yardımlarınız için.dil iskelesi tarafına genelde aşiret var ve arkadaşınn dedikleri doğru gidiş gelişte zorlanırsın
dilovasında kalmanı bnde tavsiye etmem ki zaten oraya atanan hemen hemen hiç bir öğretmen dilovasında kalmıyr gebze başta olmak üzere diğer ilçelerden geliş gidiş yapıyr
ama geliş gidişler de sıkıntılı okullarn genelinde servis yok herkes otbüsle falan gitmen gerekiyr yada öğretmenler toplama usulu yapıyr sen dilovasına atanırsan ve gebzede oturcam dersen bn ordayım yardımcı olmaya çalışırım
tamam çok teşekkürler yardımlarınız için.
puanınız gzl sizede gelir inşlh kesin gelir veya gelmez diye kimse bi yorum yapamaz ama gelme ihtimali bna göre var. bn izmitin diğer ilçelerinide yazın derim garanti olsunhocam puanlar hakkinda bilginiz var mi???? ben derince izmit golcuk dusunuyorum. Puanim da 76,706
puanınız gzl sizede gelir inşlh kesin gelir veya gelmez diye kimse bi yorum yapamaz ama gelme ihtimali bna göre var. bn izmitin diğer ilçelerinide yazın derim garanti olsun