Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kocaeli yazmayı düşünenler yardım edebilirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bn kocaeline geçen sene atandım ve bu il ve ilçelerini terch edeceklere yardımcı olabilirim

Tepki Skoru
0
mrb bende kocaelini düşünüyorum gölcük falan kaç puanla atanmıştınız 72yle atanabilir miyim acaba talep çok oluyo mu ilçelerine -..teşekkürler

Tepki Skoru
0
mrb bende kocaelini düşünüyorum gölcük falan kaç puanla atanmıştınız 72yle atanabilir miyim acaba talep çok oluyo mu ilçelerine -..teşekkürler

bn sözleşmeli atandım puanm düşük olmasa idi dilovasındaki tüm okulları yazardım
puanınız gzl ama kocaelini terch eden çok insan var istanbula yakın olması nedeniyle. çok gzl bir yeri yazmayı düşünüyrsun size çıkarmı bilmem ama şunu tavsiye ederm

kadrolu atanma hakkına sahipsinz hem batıda bir yeri terch edip hem doğu görevi sayılacak yeri seçmek kadar zekice bir davranış yoktur. ama gölcük imkanları bakımından gzl bir yer olduğu için size çıkmayabilir, bn dilovasını derinceyi de düşünn derim, derinceyi bilmem ama dilovasını isteyen pek yok garanti atanırsınız ve kadrolu geldiğinz için en kötü ihtimalle 1 yıl sonra tayin ister istediğinz yere gidersinz.
şimdiden hayırlı olsun sizn için

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim aydnlattığınız için dilovasını da düşünüyordum inş hayırlısı olur kendinizie iyi bakın iyi akşamlar

Tepki Skoru
0
bende dilovası yazmayı düşünüyorum puanım 71,insan profiline iyi demiyorlar ve kanserli diyorlar orası için sanayinin işgali altındaymış...eğer oraya atanabilirsem gebzeye yerleşsem oradaki bütün okullara gidiş geliş yapabilirmiyim ya da en yakın hangi okullar olur bir bilginiz var mı?

Tepki Skoru
0
bende dilovası yazmayı düşünüyorum puanım 71,insan profiline iyi demiyorlar ve kanserli diyorlar orası için sanayinin işgali altındaymış...eğer oraya atanabilirsem gebzeye yerleşsem oradaki bütün okullara gidiş geliş yapabilirmiyim ya da en yakın hangi okullar olur bir bilginiz var mı?
bn dilovası hasan ali yücel iöo da sözlesmeli çalışıyrm gebzeden gidiş geliş yapıyrm kendi arabamla, ev arkadaşı da arıyrm okulum dilovasındaki en gzl okullardan biri eğer gelirsen görürsün orayı dehşet bir hale geitrdim duvarlarını duvar boyası ile süsledim ki ooooo dilovasındaki anasınıfları içinde en gzli oldu

şimdi dilovası halkı genelde doğulu insanlar ama çokda mühm değil. sen kodrlu atanacaksın eğer ataman yapılırsa tabi. ve asaletini tastıkladıktan sonra yani 1yıl sonra tayin ister gidersin istediğin yere

Tepki Skoru
0
kadrolu atanma hakkın varken bnce dilovasını terch et, garanti atanırsın. senn dediğin sebeblerden dolayı kimse dilovasını terch etmiyr ama işin ucunda kadrolu olmak var

çok iyi dşün kadrolu olarak atandığını düşün tayin isteme hakkın var beğenmezsen 1 yıl sonra asaletini tastıkladıktan sonra tayin iste ve istediğin yere git

Tepki Skoru
0
kadrolu atanma hakkın varken bnce dilovasını terch et, garanti atanırsın. senn dediğin sebeblerden dolayı kimse dilovasını terch etmiyr ama işin ucunda kadrolu olmak var

çok iyi dşün kadrolu olarak atandığını düşün tayin isteme hakkın var beğenmezsen 1 yıl sonra asaletini tastıkladıktan sonra tayin iste ve istediğin yere git
solventaş ve polisan i.ö.o hakkında bir bilginiz var mı?bu okullar olursa gebzeden gidiş geliş yapabilir miyim?

Tepki Skoru
0

keşke atanabilsem geçen atamalarda çayırovayla falan aynı puanda kapattı:(hiç düşmedi insanlar kötü yer olmasına bakmadan yine de yazıyorlar...

Tepki Skoru
0
solventaş ve polisan i.ö.o hakkında bir bilginiz var mı?bu okullar olursa gebzeden gidiş geliş yapabilir miyim?
gebzeden gidiş geliş yapabilmen için arabann istikametinde bir ev tutman gerekir ki bu dilovasındaki tüm okullar için geçerli solventaş iöo nun müdürü çok cins bir bey! bunu tüm samimiyetimle söylüyrm o okulda seminere gittim buna dayanarak söylüyrm. solventaş iöo na gitmek için dilovası arabasından indikten sonra rahat 10 15 dkk yol yürümen gerek ve bu yolun büyük kısmı mütiş yokuş
polisan iöo nu çok duydum ama o kul hakkında pek bilgim yok

Tepki Skoru
0
keşke atanabilsem geçen atamalarda çayırovayla falan aynı puanda kapattı:(hiç düşmedi insanlar kötü yer olmasına bakmadan yine de yazıyorlar...
bilmiyrm ama geçen sene çok az insan atandı dilovasına merak ettim puanı kaçla kapattı,
sen yinede yaz derim dilovası oarsı belli olmaz bna kalırsada kesin çıkar

Tepki Skoru
0
gebzeden gidiş geliş yapabilmen için arabann istikametinde bir ev tutman gerekir ki bu dilovasındaki tüm okullar için geçerli solventaş iöo nun müdürü çok cins bir bey! bunu tüm samimiyetimle söylüyrm o okulda seminere gittim buna dayanarak söylüyrm. solventaş iöo na gitmek için dilovası arabasından indikten sonra rahat 10 15 dkk yol yürümen gerek ve bu yolun büyük kısmı mütiş yokuş
polisan iöo nu çok duydum ama o kul hakkında pek bilgim yok
hasan ali yücel iöo nu yazacağım zaten ama diğerleri için okulları ararım solventaş dediğinz gibiyse yazmam:)diğerleinden iki tanesi dil iskelesi tarafındaymış benim de bir arkadaş çalışıyor çayırovada o söyledi yazma dedi gidiş geliş yapamazsın çok uzak kaçar dedi.ay okulların hepsini yazarım ama işte dilovasında kalmak büyük sıkıntı:(

Tepki Skoru
0
hasan ali yücel iöo nu yazacağım zaten ama diğerleri için okulları ararım solventaş dediğinz gibiyse yazmam:)diğerleinden iki tanesi dil iskelesi tarafındaymış benim de bir arkadaş çalışıyor çayırovada o söyledi yazma dedi gidiş geliş yapamazsın çok uzak kaçar dedi.ay okulların hepsini yazarım ama işte dilovasında kalmak büyük sıkıntı:(
dil iskelesi tarafına genelde aşiret var ve arkadaşınn dedikleri doğru gidiş gelişte zorlanırsın
dilovasında kalmanı bnde tavsiye etmem ki zaten oraya atanan hemen hemen hiç bir öğretmen dilovasında kalmıyr gebze başta olmak üzere diğer ilçelerden geliş gidiş yapıyr
ama geliş gidişler de sıkıntılı okullarn genelinde servis yok herkes otbüsle falan gitmen gerekiyr yada öğretmenler toplama usulu yapıyr sen dilovasına atanırsan ve gebzede oturcam dersen bn ordayım yardımcı olmaya çalışırım

Tepki Skoru
0
dil iskelesi tarafına genelde aşiret var ve arkadaşınn dedikleri doğru gidiş gelişte zorlanırsın
dilovasında kalmanı bnde tavsiye etmem ki zaten oraya atanan hemen hemen hiç bir öğretmen dilovasında kalmıyr gebze başta olmak üzere diğer ilçelerden geliş gidiş yapıyr
ama geliş gidişler de sıkıntılı okullarn genelinde servis yok herkes otbüsle falan gitmen gerekiyr yada öğretmenler toplama usulu yapıyr sen dilovasına atanırsan ve gebzede oturcam dersen bn ordayım yardımcı olmaya çalışırım
tamam çok teşekkürler yardımlarınız için.

Tepki Skoru
0
hocam puanlar hakkinda bilginiz var mi???? ben derince izmit golcuk dusunuyorum. Puanim da 76,706

Tepki Skoru
0
hocam puanlar hakkinda bilginiz var mi???? ben derince izmit golcuk dusunuyorum. Puanim da 76,706
puanınız gzl sizede gelir inşlh kesin gelir veya gelmez diye kimse bi yorum yapamaz ama gelme ihtimali bna göre var. bn izmitin diğer ilçelerinide yazın derim garanti olsun

Tepki Skoru
0
tesekkur ederim hocam ilginiz icin. umarim herkesin gonlune gore bir yer olur.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle