40 lar sıkmayn canınızı olur işallahhhh
hocam gidin işinize ALLAH aşkına... Rabbim ıslah etsin sizin gibileri!!!!!!!!!!işalllah olur alllahın izniyle bnmde puanm 68 nsl acaba olurmu:77wu[1]:
40 lar sıkmayn canınızı olur işallahhhh
hocam gidin işinize ALLAH aşkına... Rabbim ıslah etsin sizin gibileri!!!!!!!!!!işalllah olur alllahın izniyle bnmde puanm 68 nsl acaba olurmu:77wu[1]:
sıkma cnnı olurr işalllah elvinco hoca elinizi ayfını öpeym lütfen cwp werinnnnnn:36_6_3:çıldrcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen katılıyorum arkadasım :congratulationscut4...mıgrosta seref ve haysıyet ındırımdeymıs bazı kendını bılmezler ugrayıp alsınlar....yaşına göre davran!!!
hocam size katılıyorum ama öyle bu gibi değerli duygular parayla satılsaydı herkes alırdı... o yüzden herkese nasib olmayan duygular bunlar. Rabbim herşeyi herkese nasib etmiyor maalesef.... :36_11_12:aynen katılıyorum arkadasım :congratulationscut4...mıgrosta seref ve haysıyet ındırımdeymıs bazı kendını bılmezler ugrayıp alsınlar....
hay agzına saglık hocam valla sınırlerım bozuldu yaaa bukadarda olmazkı ınsallah ınsalah allah herkesın kalbıne gore verır dalga gecenlerde gununu gorur...hocam size katılıyorum ama öyle bu gibi değerli duygular parayla satılsaydı herkes alırdı... o yüzden herkese nasib olmayan duygular bunlar. Rabbim herşeyi herkese nasib etmiyor maalesef.... :36_11_12:
arkadasım sen önce kendi puanını öğren ondan sonra buraya yorumunu yaz daha sen puanından bile emin değilsiniz eğer canın sıkılıyorda dalga geçmek istiyorsan bir kere aynaya bakman yeter burada senin sakalarını kaldırıcak kimse yok zaten herkes gergin birde seninle uğrasmayalımssaassrrre59 la olrmuuu:ggggdw:
arkdaşım bütün yorumları okudum tam ben yazacaktım ağzına sağlık sen dile getirmişsin bunlar için hep söylediğim bişey var benim.okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır bu sözüm sadece büs_96 e........ine kimse kusura bakmasın çok sinirlendim.büs_96 arkadaş sen hangi okula gidiyon devlete bağli zihin engellileremi yoksa özel rehabilitasyonamı sanırım devletin çünkü çok ileri zeka geriliği olanları özeller almıyo hayırdır bilgisayar dersidemi görüyonuz sende yenisin sanırım yeni öğrendin bilgisayarı öğretmenine söle zeka geliştirme oyunları olan siteler var onları öğren oralarda oyalan sen şimdi çık bu siteden yoksa ekranı kırıp kalan bi damla zekanıda ben almıyım denyo
Sağolun hocam, şubatta atama var diye işaretlemiycektim ama haberlere bakılırsa olmıycak.Bende artık işaretliycem galiba, bu fırsatı kaçıramam.Hayırlı olsun herkese.hocam bnce işaretleyin derim.subattada atama yok bide.valla ben o stresi yaşamak istemiyrm artk.Allah'ta kimseye yaşatmasın