Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Klavuz bakanin ÖnÜnde İmzadaymiŞ

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar klavuz İmzadaymiŞ Şİmdİ aradim bugÜn kesİn aÇiklanacak dendİ saat sordum kesİn bİŞey sÖyleyemeyİz dedİ 5 ten sonraya kalirmi dedİm bakan ben olsam hemen İmzalarim dedİ nİmet hanimin keyfİnİ bekleyeceĞİz yanİ...:))

Tepki Skoru
0
hayatım dur bi yemek yesin bakalım öğlen oldu.imza beklesin nolcak ki? ahhh ahhhh çakıldık bugün de buraya

Tepki Skoru
0
yemek ihtiyaç molası ooooooooooo bekle babam bekle kendileriyle ilgili bir şey oldumu hemen imzayı atıyorlar kabul ediyorla bize geldi mi yokkkk

Tepki Skoru
0
yazık günah bu kadar insanı böyle ahını alıyorlar ders çalışamıyorum günlerdir aptallaştım artık çok bir umudum yok ama yinede bir umut var anlamadım gitti ben bunları 45.368 le olurmu dersinir arkadaşlaarr.21 işaretlemeyim ağustosu bekleyeyim dedim ama göze alamıyorum...yeni mezunlarla yarışmaya hazır değilim düşermi ki 45 e puanlar...

Tepki Skoru
0
yazık günah bu kadar insanı böyle ahını alıyorlar ders çalışamıyorum günlerdir aptallaştım artık çok bir umudum yok ama yinede bir umut var anlamadım gitti ben bunları 45.368 le olurmu dersinir arkadaşlaarr.21 işaretlemeyim ağustosu bekleyeyim dedim ama göze alamıyorum...yeni mezunlarla yarışmaya hazır değilim düşermi ki 45 e puanlar...

inş düşer arkadaşım ama bi sorumluluğun yoksa 26 yı işaretle derim. puanım 47,512 geçemkinde sınırda kalmama rağmen ben bile umutlanamıyorum kesin bi yerlerden büte kalanlar çıkar atanamam diyorum umarım böyle olmaz

Tepki Skoru
0
arkadasım benden de sana tavsıye.bak ben evlıyım ben bıle göze aldım 21 de işaretlıcem.bence riske atma gel işaretle derim 21 i.

Tepki Skoru
0
bende öle düşünüyorum diplomam yetişirse tabi, lanet olsun bütün umutlarımı kırdılar bi diyolar yetişti bir diyorlar yetişmedi takip edin neye inanacağımı şaşırdım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de 21i işaretleyip işaretlememe konusunda karasızım. duyduğuma göre 21 i kapalı tutanlar sistem tarafından otomatik olarak eleniyormuş. bunun doğruluk derecesi nedir? bilen varsa lütfen aydınlatsın.

Tepki Skoru
0
yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyooor

Tepki Skoru
0
ya var ya şimdi bir şey diyeceğim olmayacak bir imzayı kaç saatte atıyor haşmetmuhabları acaba ya!bir imza bir imza bu kadar mı zor!bu saatte kadar atamadı ya bir imzayı bu saatten sonra kulak çınlamasından atamaz!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bakın ne düşünüyorum başvurular yarın başlıyacakya klavuzuda yarın yayımlayıp herkes hemen başvuru derdine düşecek ve bize verilen yüksek kontenjana itiraz ve tepki olamayacak.herkes can havliyle başvuru yapacak.sabır hayırlısı olacak inşallah

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de 21i işaretleyip işaretlememe konusunda karasızım. duyduğuma göre 21 i kapalı tutanlar sistem tarafından otomatik olarak eleniyormuş. bunun doğruluk derecesi nedir? bilen varsa lütfen aydınlatsın.
öyle bişey olamaz herkes kafasından bişey uyduruyo benim kaç arkadaşım 21 işaretlemedi evli ve cocuklu olma sebebiyle hepside atandı 21 işaretlemesn puanın tutarsa olur arkadaşım öyle saçma bir endişen olmasın her söylenene inanma

Tepki Skoru
0
Çok ayiippp hanİ okul Öncecİler bİz bÜyÜk bİr aİleydİk?bİraz daha sabir ve anlayiŞ lÜtfen ayip ama

Tepki Skoru
0
2007 den beri burdayım ben.yıllardır temsilcilik yaptım.terbiyeni bozmadan yorum yap lütfen.yoksa engellemek zorunda kalıcam seni.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle