ArkadaŞlar klavuz İmzadaymiŞ Şİmdİ aradim bugÜn kesİn aÇiklanacak dendİ saat sordum kesİn bİŞey sÖyleyemeyİz dedİ 5 ten sonraya kalirmi dedİm bakan ben olsam hemen İmzalarim dedİ nİmet hanimin keyfİnİ bekleyeceĞİz yanİ...
)
Dünde BAKANIN İMZASI DEMİŞLERDİ.iki Gündür atamadı mı şu imzayııııııııııııııı.Kesin oyalıyorlar.KAHRETSİN.....ya bi imza bizi oyalıyorlar
yazık günah bu kadar insanı böyle ahını alıyorlar ders çalışamıyorum günlerdir aptallaştım artık çok bir umudum yok ama yinede bir umut var anlamadım gitti ben bunları 45.368 le olurmu dersinir arkadaşlaarr.21 işaretlemeyim ağustosu bekleyeyim dedim ama göze alamıyorum...yeni mezunlarla yarışmaya hazır değilim düşermi ki 45 e puanlar...
arkadasım benden de sana tavsıye.bak ben evlıyım ben bıle göze aldım 21 de işaretlıcem.bence riske atma gel işaretle derim 21 i.yazık günah bu kadar insanı böyle ahını alıyorlar ders çalışamıyorum günlerdir aptallaştım artık çok bir umudum yok ama yinede bir umut var anlamadım gitti ben bunları 45.368 le olurmu dersinir arkadaşlaarr.21 işaretlemeyim ağustosu bekleyeyim dedim ama göze alamıyorum...yeni mezunlarla yarışmaya hazır değilim düşermi ki 45 e puanlar...
öyle bişey olamaz herkes kafasından bişey uyduruyo benim kaç arkadaşım 21 işaretlemedi evli ve cocuklu olma sebebiyle hepside atandı 21 işaretlemesn puanın tutarsa olur arkadaşım öyle saçma bir endişen olmasın her söylenene inanmaarkadaşlar ben de 21i işaretleyip işaretlememe konusunda karasızım. duyduğuma göre 21 i kapalı tutanlar sistem tarafından otomatik olarak eleniyormuş. bunun doğruluk derecesi nedir? bilen varsa lütfen aydınlatsın.
sen anguttan başla laf bilmez misin.terbiyesizsiz şu besra angutunun dediklerine inanmayın...
sadece üfürüyo