Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kız Öğrencim Erkek Gibi Davranıyor Ne Yapmalıyım

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar bu yıl kız meslek lisesi uygulama anasınıfında görev yapıyorum 4 - 5 yaş grubundayım 4 yaşındaki bir kız öğrencim erkek gibi davranıyor sürekli erkeklerleoynuyor saçlarını erkek gibi kestirmiş vs. bugüne kadar gözlem yaptım bugün annesiyle özel görüştüm. çocuğun 2 yıldır böyle olduğunu onun öncesinde şıkır şıkır kıyafetler giydiğini sevdiğini söylüyor. yani geçen yıl başlamış bu yıl 2 yılı. çocuk geçen yıl buraya başladığında anne getirip götürüyormuş okula anneye tepki olarak biraz böyle davrandığını söyledi artı babası emekli olmuş ve çocukla baba ilgileniyor her istediğini yapan bir baba ve kuralcı bir anne ( anne de öğretmen) çocuk babayı model alıyor dolayısıyla. ne yapabilirim yardımcı olmak da istiyorum. aile bir psikoloğa gitmiş. ama memnun kalmamış şimdi ben de tekrar gitmesini söyledim ancak sizlerin bildiği iyi bir psikolog olabilir ya da farklı öberiler diye düşündüm. (ankarada okulum) teşekkürler şimdiden.

Tepki Skoru
3
merhaba kolay gelsin öncelikle cocuk sacını kendi kesmiyor aile kestiriyorsa ailenin tutum ve davranışlarının değişmesi gerektigini düşünürüm ve nedeni orada ararım anladıgım kadarıyla ileri derecede davranış farklılıklarııı.. En güzeli psikologa yönlendirmektir hocamm,böylece ailede kendi davranışlarında düzeltme yapar...

Tepki Skoru
0
evet hocam ben de aynısını söyledim anneye. çocuk oturup kendisi kesmiyor elbette saçını. sorun zaten anne ile babanın tutumlarında. anne çok otoriter miş baba her istediğine evet diyormuş. psikoloğa gidecek zaten ama ben de buraa o sebeple yazdım belki bu konuda aynı sıkıntıyı yaaşamışolanların yardımı dokunur . bir tavsiye olabilir belki demiştim. teşekkür ediyorum size .

Tepki Skoru
3
rica ederim hocam aynı sorunu yasayan varsa umarım dönüş yapar size.. iyi calışmalar dilerim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle