Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

kız mesleklerde oöö nasıl?

Tepki Skoru
0
:ggggdw:arkadaşlar illerde kız meslek liselerine uygulama anaokullarına da okulöncesi öğretmeni alıyorlar ama çalışma şartları nedir hiç bir bilgim yok bilen varsa ,paylaşırsa çok sevinirim ona göre tercih yapacağım.

Tepki Skoru
0
Hocam sanirim tam gun egitim veriliyor 8 den 16.30 a kadar diye biliyorum ama sinifi fazla olanlar ikili ogretim yapiyorlar ve 3-6 yas arasini kapsiyor

Tepki Skoru
0
benim bir arkadaşım çalışıyor kız meslek lisesinde sabah 8.30-17.00arası biraz yorucu diyor yalnız maaşda fark var biraz fazla alıyorlar bir avantajı var stajer ögrencileri var o yönden rahat

Tepki Skoru
0
ayshen hocam puanım 59,983 şimdiye kadar atanamadım ,1 haziranı az puanla kaçırdım ,bu seferde olur inşallah artık sınava girmekten bıktım ,bu sene son kez gireceğim ne oluyo olsun artık ,aslında ben çoktan giderdim ama ankaraya yakın olsun aman sözleşmeli olmasın 2 çocuk var bende derken artık son noktayı koyuyorum ama genede 26 ya hayır
tercihimi yapmadım ama ayarladım 10 erzurum,4 bingöl,3 tane tatvan sona da van diyorum hayırlısı
kız meslek liseleri vardı acaba nasıl olur diye merak ettim ,cevaplayan arkadaşalr sağolsun.:emot88:

Tepki Skoru
0
ayshen hocam puanım 59,983 şimdiye kadar atanamadım ,1 haziranı az puanla kaçırdım ,bu seferde olur inşallah artık sınava girmekten bıktım ,bu sene son kez gireceğim ne oluyo olsun artık ,aslında ben çoktan giderdim ama ankaraya yakın olsun aman sözleşmeli olmasın 2 çocuk var bende derken artık son noktayı koyuyorum ama genede 26 ya hayır
tercihimi yapmadım ama ayarladım 10 erzurum,4 bingöl,3 tane tatvan sona da van diyorum hayırlısı
kız meslek liseleri vardı acaba nasıl olur diye merak ettim ,cevaplayan arkadaşalr sağolsun.:emot88:
26siz olur hocam insALLAH SIZIN RABBIM GONLUNUZE gore versin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.