Slm Elifbuse..
Şimdiden başarılar diliyorum sana..Heyecan olması gereken bir duygu, heleki hayatımızın dönüm noktası dediğimiz üniversite sınavlarında..Ama bu heyecanın çoğu tabi ki de zarar..Malesef ki aileler bu konuda sizden daha heyecanlı oluyorlar.Onlarıda anlamamız lazım.Sonuçta çocuklarını iyi yerlerde görmek istiyorlar.ama şu an senin düşüneceğin şey ailen olmamalı.Sınava kısa bir süre kaldı.Şunu unutma; üniversiteyi kazanamamak hayatının sona ermesi, herşeyin bitmesi demek değildir..YA KAZANAMAZSAM sorusu beynini tırmalar her gece..Emin ol kazanamasan da önüne farklı seçenekler çıkar..sen sadece inan,iste ve elinden geleni yap..Ve şu sıralar bu tür negatif düşüncelerden uzak dur.Bu seni korkuyla başbaşa bırakır.bu günlerde hiçbir insanın sorununu dinleme,mümkünse tv den uzak dur.Ve ailene rica et sınava kadar hiçbir şekilde üstüne gelmesinler.
Sınavın sonucuna değil sadece sınava konsantre ol..Sınavın sonucunda ki başarısızlığı düşünürsen enerjini daha sınava girmeden tüketebilirsin.Oysa sorulara cevap verebilmen için o enerji sana lazım.
Kesinlikle olumlu düşünmeni istiyorum senden.Devamlı içinden BAŞARACAĞIM diye tekrarlamalısın.Bu şekilde önce beynine bunu inandırmalısın.
Sınav gününde heyecanını yenmen için bol bol derin nefes almalısın.Beynin en çok oksijene ihtiyacı olduğu bir gün çünkü..
Kendine güven ve hep positif düşün..İnan sistemli bir çalışmayla beraber bunlarda birleşince başaramaman için hiçbir sebep kalmıyor.
İnanıyorum ki gerçekten başarabilirsin tabi sen inandığın sürece..
Tekrar başarılar diliyorum..
SEVGİLER..