Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

kitapçık

Tepki Skoru
0
çocuklara yönelik bi kitapçık hazırlamam lazım hangi konular anlatılablr yazı olmayacak zaten resimlerle tanıtılacak ve kitapçığın şekli de güzel olmalı yardım eder misinzzz mesela besinlerle ilgiliyse meyve şeklinde kartonlardn yapılıyo ama bana başka konu lazım acill tşklerr

Tepki Skoru
0
şekli içinde yardm lütfen resmlerini kartona yapıştırp mı yapsam ama kartonları kesmk için güzel bi şekil olmalı konuyla ilgili

Tepki Skoru
2
tam olarak nası bir şey düşündüğünü söylersen daha çok yardımcı olabilirim mesela önce seçtiğin konuyu söyleyebilirsen bende fikir yürütürüm yardımcı olmaya çalışırım:))

Tepki Skoru
0
işte onu bilemiyorum dedim ya mesela meyveler tanıtılacaksa kartonları meyve şekli verip üzerlerine resim yapıştırılır kenarındanda spiral yaptırırım bunun gibi ama konu bulamıyrm uygun :(

Tepki Skoru
0
duygularla ilgili yapsam nasıl şekil verebilirm ve sadece resmini mi koymam gerekiyo acaba

Tepki Skoru
2
evet duygularla ilgili olabilir aslında ama ben olsam hayvanlarla ilgili bişiler hazırlardım sitede özlem öğretmenimizin paylaştığı boyamalar var onlardan yararlan derim:))

Tepki Skoru
2
sanat etkinlikleri baskı ve boyama bölümünden 3. sayfada 42 adet boyama(çok şeker) yazıyo oradan bakabilirsin eğer duygularla ilgili bişiler yapcaksanda rengarenk kartonlarla üçgen daire kare dikdörtgen çiz üzerlerini keçeli kalemlerle yüz ifadelerini belirginleştir renklendir gözlerini falan güzel olabilir:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle