Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kış mevsimi

Tepki Skoru
0
kış mevsimi ile ilgli nasıl bir sanat etkinliği yaptırabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim....

Tepki Skoru
0
kış ağacı da olabilir. kuru ağaç dallarını köpüklerle süsleyebilirsiniz

Tepki Skoru
0
5 lt lik yağ ve ya su şişelerinin (2 tane)üzerine çocuklarla birlikte etrafına pamuklar yapıştırın buşişeleri üstüste gelecek şekilde yapıştırarak kardan adamgibi süsleyin ayrıca her çocuk aynı işlemi bireysel olarak şampuan vb kutularlada uygulayabilir çocukların çok sevdiği bir etkinlik kolay gelsin

Tepki Skoru
0
kış mevsimi ile ilgli nasıl bir sanat etkinliği yaptırabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim....
Kardan adam yapmak için Pet şişeyi ortadan ikiye kes ve şişenin üst kısmını kullan.Şişenin kapağını çıkardıktan sonra şişenin her yerini pamukla kapla.Kumaştan ince şerit keserek atkı yap,gözünü,burnunu yap ve şişenin kapağını kullanarak kardan adamın şapkasını yap.Ben daha bir gün önce yaptırdım çok şirin oldu.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim çok güsel fikirlerr:D:D

Tepki Skoru
0
Kardan adam yapmak için Pet şişeyi ortadan ikiye kes ve şişenin üst kısmını kullan.Şişenin kapağını çıkardıktan sonra şişenin her yerini pamukla kapla.Kumaştan ince şerit keserek atkı yap,gözünü,burnunu yap ve şişenin kapağını kullanarak kardan adamın şapkasını yap.Ben daha bir gün önce yaptırdım çok şirin oldu.
hocam güzel bi fikir rica etsem resmide ekleyebilirmisiniz...:congratulationscut4

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle