Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KİRLENEN DÜNYAMIZI NASIL TEMİZLERDİNİZ?

Tepki Skoru
1
Her hafta yaptığım gibi bu haftada çocuklara bir soru sordum ve sizlerle paylaşmak istedim:):):)
Bu soruyu foruma eklemiş olan Keremcik'den aldım...Çok işe yaradı soruları.Buradan çok teşekkür ederim:):):)

SORU: Kirlenen Dünya'mızı nasıl temizlerdiniz? :10:

Burcu: Kötü insanlar Dünya'dan atarsak Dünya'mız daha temiz olur...:D

Berk: Çocuk, büyük demeden herkesi uyararak Dünya'mızı temiz tutabiliriz...:D

Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?:D

Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...:D

Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...:D

Ege: Herkes kapısının önünü süpürse Dünya bu kadar pis olmazzz...:D

Ayşe: Kirlenen bu Dünya'yı temizlemek için biz tüm çocuklar ve siz elele verip yeni ağaçlar dikip oksijenin artmasını sağlaya biliriz...:D

Yağız: Herkes yerden bir çöp alıp çöp kutusuna attığında biraz olsun Dünya temizlenir...:D

Melike: Bir insan bile yere çöp atmadığında temizlemiş oluruz...:D

...TEMİZ BİR DÜNYA İSTİYORUZ...

Tepki Skoru
0
Gökçecim öncelikle çok güzel bir konuya değinmişsin tebrik ediyorum seni
Bu çocuklar indigoooo çocukları ya muhteşemler:D:D
Ecem işini biliyo ilk önce yakın çevresini uyarıyor aferim ona:D:D
Cnmcım teşekkürler paylaştığın için:)

Tepki Skoru
1
tatlicadi' Alıntı:
Gökçecim öncelikle çok güzel bir konuya değinmişsin tebrik ediyorum seni
Bu çocuklar indigoooo çocukları ya muhteşemler:D:D
Ecem işini biliyo ilk önce yakın çevresini uyarıyor aferim ona:D:D
Cnmcım teşekkürler paylaştığın için:)
Ay canım güzel yorumun için çok teşekkürler:):):)
Eeee ne de olsa benim duyarlı menekşelerim demi...

Tepki Skoru
0
Kıyamam ben onlara :36_1_21: küçük insanlar dünyanın en akıllıları :36_3_3:

Çok tatlılar ,sen de çok güzel bir konuya değinmişsin. Teşekkürler paylaşımın için:thumbsup:

Tepki Skoru
1
shiningstar' Alıntı:
harika bi konu bence teşekkürler paylaşım için
-anezelka-' Alıntı:
Kıyamam ben onlara :36_1_21: küçük insanlar dünyanın en akıllıları :36_3_3:

Çok tatlılar ,sen de çok güzel bir konuya değinmişsin. Teşekkürler paylaşımın için:thumbsup:
Rica ederim arkadaşlar...

Tepki Skoru
1
Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?

Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...

Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...

BAYILDIM BEN BU ÇOCUKLARA. BENİM İÇİN YANAKLARINDAN BOL BOL ÖPÜN:)
MENEKŞLER SINIFI, YERİM SİZİ...

Tepki Skoru
1
cadi57' Alıntı:
Ayyyyyyy yerim ben bu menekşeleri yaaa bi gelirsem oraya..Maşallah yaa ne güzel cevaplar vermişler böyle..Duyarlı öğretmenlerinide menekşeleride kutluyorum..:D:D
Çok teşekkürler canım...Sen gelince çocuklara yine soru sorarız.Cevapları verirken ki suratlarını görmelisin:):):)İnşallah canımm:):):)

keremcik' Alıntı:
Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?

Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...

Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...

BAYILDIM BEN BU ÇOCUKLARA. BENİM İÇİN YANAKLARINDAN BOL BOL ÖPÜN:)
MENEKŞLER SINIFI, YERİM SİZİ...
Menekşelerim yenmeyi çok seviyorlar...Buyrun yiyin çok eyleniyorlar:):):)
Bu arada beğenmenize senindim...Sorular için çok teşekkürler:):):)

Tepki Skoru
0
çok şeker ve çok akıllılar maşallah...hepsinin alnından öpün benim yerime....paylaşım için teşekkürler....:36_3_12::1::1:

Tepki Skoru
1
fidan' Alıntı:
çok şeker ve çok akıllılar maşallah...hepsinin alnından öpün benim yerime....paylaşım için teşekkürler....:36_3_12::1::1:
Beğenmene sevindim:):):)Tamam hepsini öperim:):):)

Tepki Skoru
0

çok tatlılarr yaa:)))

Tepki Skoru
1
safie' Alıntı:

çok tatlılarr yaa:)))
Beğenmene sevindim canım:):):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye