Her hafta yaptığım gibi bu haftada çocuklara bir soru sordum ve sizlerle paylaşmak istedim
Bu soruyu foruma eklemiş olan Keremcik'den aldım...Çok işe yaradı soruları.Buradan çok teşekkür ederim
SORU: Kirlenen Dünya'mızı nasıl temizlerdiniz? :10:
Burcu: Kötü insanlar Dünya'dan atarsak Dünya'mız daha temiz olur...
Berk: Çocuk, büyük demeden herkesi uyararak Dünya'mızı temiz tutabiliriz...
Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?
Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...
Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...
Ege: Herkes kapısının önünü süpürse Dünya bu kadar pis olmazzz...
Ayşe: Kirlenen bu Dünya'yı temizlemek için biz tüm çocuklar ve siz elele verip yeni ağaçlar dikip oksijenin artmasını sağlaya biliriz...
Yağız: Herkes yerden bir çöp alıp çöp kutusuna attığında biraz olsun Dünya temizlenir...
Melike: Bir insan bile yere çöp atmadığında temizlemiş oluruz...
...TEMİZ BİR DÜNYA İSTİYORUZ...
Bu soruyu foruma eklemiş olan Keremcik'den aldım...Çok işe yaradı soruları.Buradan çok teşekkür ederim
SORU: Kirlenen Dünya'mızı nasıl temizlerdiniz? :10:
Burcu: Kötü insanlar Dünya'dan atarsak Dünya'mız daha temiz olur...
Berk: Çocuk, büyük demeden herkesi uyararak Dünya'mızı temiz tutabiliriz...
Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?
Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...
Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...
Ege: Herkes kapısının önünü süpürse Dünya bu kadar pis olmazzz...
Ayşe: Kirlenen bu Dünya'yı temizlemek için biz tüm çocuklar ve siz elele verip yeni ağaçlar dikip oksijenin artmasını sağlaya biliriz...
Yağız: Herkes yerden bir çöp alıp çöp kutusuna attığında biraz olsun Dünya temizlenir...
Melike: Bir insan bile yere çöp atmadığında temizlemiş oluruz...
...TEMİZ BİR DÜNYA İSTİYORUZ...