Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kİme gÜvenelİm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
ne kpss ne atamalar hangisine güvenelim ortada bişeyler dönüyor ama bakalım sonumuz neye varacak artık çözüm bulunsun

Tepki Skoru
0
aynen katılıyorum arkadşaım...ama pes etmeden destekvermek lazım...

Tepki Skoru
0
Arkadaşalar,meb her branşa ayrı sınav yapacağını söylüyor da biz neyi çalışacağız? .sadece eğitim iblimlerinden mi gircez sınava yoksa türkçe tarih vb oolacak mı? Offfff ya !! Sınavsız olsun şu alımlar yaaaa !!! bi allahın kulu da bunu söylemiyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşalar,meb her branşa ayrı sınav yapacağını söylüyor da biz neyi çalışacağız? .sadece eğitim iblimlerinden mi gircez sınava yoksa türkçe tarih vb oolacak mı? Offfff ya !! Sınavsız olsun şu alımlar yaaaa !!! bi allahın kulu da bunu söylemiyor
kendi branşımız ile ilgili sorular gelir sanırım gelişim psikolojisi falan, bize ölçme sormamaları lazım bu mantığa göre.. ama bence bu da bir çözüm değil.. bedencilere ne soracaklar mesela, yaada tarihçiler daha çok çalışacak.. gerçi herkez kendi branşını fulleyebilir..
oofff ne olacaksa hadi artık yaaa, sabrım kalmadı... referandumu mu bekliyolar yaaa hiç bir kesimin tepkisini almamak için..

Tepki Skoru
0
elbetteki referandum bekleniyor.'Bize oy verin size yer verelim,oy yoksa yer yok gibi bi işe dönüyo bu iş,farketmedinizmi

Tepki Skoru
0
kesinlikle öyle düşünüyorum bende hepsi oyun güzel oynuyolar herzamanki gibi allah hepsinin cezasını en kısa zamanda verir inşallahda işşte nedense böylelerine bişey olmuyo

Tepki Skoru
0
arkadaşalar referandumda eğer istedikleri çıkmazsa o zaman bakın siz nasıl seçim yatırımı yapacaklar çünkü seneye mayıs haziran seçim var ama şimdi istedikleri çıkarsa o zaman bilemem

Tepki Skoru
0
valla bekletildikçe dahada sinirleniyoruz sonumuz hayrolsun

Tepki Skoru
0
biraz önce tv de gösterdi
yarın saat 12:10 da nimet çubukçu haber türkte açıklama yapacakmış
inşallah içimizi rahatlatan bi konuşma olur

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben artık yokum.Bir sürü eskiden açılmış ve artık işlenmeyen konu varken benim konu siliniyo...zaten bi işede yaramıyo.Gerçekler zorumuza gitti belliki

Tepki Skoru
0
Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9. maddesinin 1. fıkrasının (a) bendinin 2. alt bendinde; öğretmen sayısının yetersiz olması halinde yüksek öğrenimli olmak koşuluyla; resmi görevi bulunmayanlar ile emeklilere, okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim, özel eğitim ve yaygın eğitim kurumlarında haftada 30 saate kadar ek ders görevi verilebileceği hükmü yer almaktadır. Bu madde kapsamında yapılacak görevlendirmelerde aşağıdaki kriterler ve öncelikler uygulanacaktır.
1. 07.07.2009 tarih ve 80 Sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararına göre Okul öncesi Öğretmenliğine kaynak teşkil eden yüksek öğretim programlarından mezun, kadrolu veya sözleşmeli ataması yapılamamış öğretmenlerden, yüksek lisans belgesi/diploması olanlar. (KPSS puan üstünlüğüne göre)
2. 07.07.2009 tarih ve 80 Sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararına göre Okul Öncesi Öğretmenliğine kaynak teşkil eden yüksek öğretim programlarından mezun, (Anadolu Üniversitesi Açıkögretim Fakültesi mezunları dâhil) kadrolu veya sözleşmeli ataması yapılamamış öğretmenlerden, lisans belgesi/diploması olanlar. (KPSS puan üstünlüğüne göre)
3.Üniversitelerin Ev Ekonomisi Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunları.
4.Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği, çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi öğretmenliği, çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği veya çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü önlisans mezunları.
5.Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü, Meslek Yüksekokulu Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı önlisans mezunları.
6.Açıkögretim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Bölümünde okuyup Önlisans mezunu olduğunu belgelendirenler.
7.Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi mezunu olup, herhangi bir alanda yüksek okul mezunu olanlardan okul öncesi eğitim alanında düzenlenecek 14.10.2009 tarih ve 2975 sayılı yazı eki Sınıf Öğretmenlerine Yönelik Okul öncesi Eğitim Öğretmenliği Eğitim Seminer Çerçeve Programını (60 saat) başarı ile tamamlayanlar.
8.Halen ilköğretim okullarında görevli norm kadro fazlası sınıf öğretmenleri ile sınıf öğretmenliği alanına kaynak teşkil eden yükseköğretim programlarından mezun olup, kadrolu veya sözleşmeli olarak atanamamış olanlardan okul öncesi eğitim alanında düzenlenecek 14.10.2009 tarih ve 2975 sayılı yazı eki Sınıf Öğretmenlerine Yönelik Okul öncesi Eğitim Öğretmenliği Eğitim Seminer Çerçeve Programını (60 saat) başarı ile tamamlayanlar.
9. 07.07.2009 tarih ve 80 Sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararında yer alan alanlardan mezun olup kadrolu veya sözleşmeli olarak atanamamış olanlardan okul öncesi eğitim alanında düzenlenecek 14.10.2009 tarih ve 2975 sayılı yazı eki Sınıf Öğretmenlerine Yönelik Okul öncesi Eğitim Öğretmenliği Eğitim Seminer Çerçeve Programını (60 saat) başarı ile tamamlayanlar.
Ahmet Kandemir
Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bittiğimizin resmidir 2 yıllık hatta hemşirelik okuyanları bile görevlendirecekler sinirim çok bozuldu adalet istiyorum:(((((((((

Tepki Skoru
0
bu kadar açık varken , açık aşikarken biz kalan mezunları neden atamıyolar sınava bile gerek yok çünkü biz açığı bile kapatamayız biz evimizde oturucaz iki yıllık herhangi bir mezun anaokulunda öğretmenlik yapacak, şahsen ben artık ölsemde ücretli öğretmenlik yapacak kadar kafasız değilim, bizi alacaklar mecburlar ya kafayı yiycem artık şaqçma sapan saçma sapan vallahi referandum kararım bile değişiyo çok sinirliyim ççoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle