Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KİLİS'te görev yapmaktayım :)

Tepki Skoru
0
kiliste elbeyli anaokulunda müdür vekillik yapmaktayım. müdür vekillikte bir iş yapmıyorsun zor değil ama sorumluluk çok fazla yoruyor insanı üstelik tatil yok :(

Tepki Skoru
0
hımmmmmm bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu muratis heh he demek vekil oldun vah vah allah yardımcın olsun bari

Tepki Skoru
0
allah hepimizin yardımcısı olsun ve teşekkür ederım kardeş ama seni tanıyamadım.... bu arada siteden çok güzel şarkılar indiridm emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim, elinize sağlık...

Tepki Skoru
0
mrb hocam ben sitenize yeni üye oldum.ama etkinlikler çok güzel teşekkürler

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim hocam . bizi degerlendirmelerinizle ihya ediyorsunuz. zor şartlar altında okulumuzu güzelleştirmeyee çalışmaktayız. ilginizden ötürü teşekkürler

Tepki Skoru
0
slm meslektaşlarım,meslek hayatınızda başarılar dilerim,,

Tepki Skoru
0
teşekkürler. okul öncesine gönül verenler... elbeyli anaokulu web adresimizi ziyeret ediniz, deftere duygu düşüncelernizi yazınız. saygılar....

Tepki Skoru
0
hoş geldiniz.vekillikde alalh koalylık versin.çok sevdiğim bir arkadaşım şuan kilise bağlı yakın bir köyde anasınıfı öğretmeni görev yapmakda.herkese niğdeden selamlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle