Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kene ve vefat ilanı

Tepki Skoru
0
:36_1_6:arkadaşlar bugun çalıştıgım tokat sulusaray ilçesi dutluca kasabasında dutluca ilkögretim okulunda çalışan meslektaşımız anasınıfı ögretmen arkadaşımızı kene ısırmasından dolayı kaybettik. 21 yaşındaki genç meslektaşımız milli egitimde ücretli öğretmen olarak dutluca da görevlendirilmişti. bu acı kaybı buraya taşımak istedim. 21 yaşında gencecik bir fidan kurudu BETÜL KURT arkadaşımıza allahtan rahmet diliyor ailesine sabır ve tüm egitim camiasının başı sagolsun diyorum. :36_1_6:

Tepki Skoru
0
Anasınıfı Ögretmeni Betül KURT ta kene kurbanı

TOKAT'tan, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı tanısıyla Sivas Cumhuriyet üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen anaokulu öğretmeni 21 yaşındaki Betül Kurt, yaşamını yitirdi.
Tokat'ın Sulusaray İlçesi'ne bağlı Tutluca Beldesi'nde anaokulu öğretmenliği yapan Betül Kurt, 10 gün önce mide bulantısı, halsizlik gibi şikayetlerle hastaneye başvurdu. Betül Kurt, burada KKKA hastalığı ön tanısı ile bir süre tedavi altında tutuldu. Ancak durumu kötüleşen ve vücudunda kanamalar oluşan Kurt, dün ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen enfeksiyon hastalıkları servisinde tedavi altına alınan genç öğretmen, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün yaşamını yitirdi. Kurt'un KKKA hastalığı sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi. Öğretmen Betül Kurt'un, Tutluca Köyü'ne taşımalı sistem gereğince günü birlik olarak gidip geldiği öğrenilirken, keneyle ne zaman ve nasıl temas ettiği konusunda bilgi alınamadı. Genç kızın ailesine de kene ısırması ile ilgili herhangi bir bilgi vermediği öğrenildi. Genç öğretmenin cenazesi otopsi sonrasında ailesine teslim edilecek.

Tepki Skoru
0
hem aynı şehirde hem de aynı meslekte görev yaptığımız; Anasınıfı Ögretmeni Betül KURT'a Allah'tan rahmet diliyorum ben de.. Allah ailesine sabır versin.. Ne acı ya; bu kene olayının bir şekilde önüne geçilmeli artık..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar duyarlılıgınız için teşekkürler. ben aynı ilçede çalıştıgım için benim zümramdi aynı zaman da. ama sevgi aşk konusunda yorum yapan arkadaşlarımız bu acı kayıp karşısında sessiz kaldılar. üzüldüm açıkcası

Tepki Skoru
0
tubu teşekkürler yorumun için. bugün bir acı olay erincanda ögretmenler öldü burda gencecik bir arkadaşımız vefat etti fakat meb te tek bir kelimelik yazı yok. yarın ölürsek neler olacak tahmin etmek güç degil. sayın bakanım bizler sizin personeliniz zam istemiyoruz. arkadaşımız kene iletine görev başında bulaşmıstır. ve vefat etmiştir bakalım ne yapacaksınız. iki gündür hiç bir şey seçim var degil mi? ona çalışmak gerekli

Tepki Skoru
0
bizim bu yıl sulusaray olarak okul öncesi ögretmen arkadaşlardan ikinci kaybımız oldu. ilk kaybımız şubat döneminde atanan arkadaşımız göreve başlamaya gelirken yolda geçirdigi trafik kazasında vefat etmişti şimdide görevi başındaki arkadaşımızı kaybettik.

Tepki Skoru
0
başınız saolsun..rabbim ailesine sabır versin...bi daha böle acılar yaşanmasın....

Tepki Skoru
0
büyük acı ailesine allah sabır versin.şuanda okudum ve tüylerim diken diken oldu.gerçekten çok üzücü ya gencecik bir fidan.allahım kimsenin başına vermesin...

Tepki Skoru
0
çok acı bi durumm Allah rahmet eylesin Ailesine sabır versin...şu an çokk kötü oldum ya...bu yaşta birinin ölüm haberii gerçektenn çokk tüyler ürpertici inşlhh yaşanmaz br daha..

Tepki Skoru
0
ALLAH rahmet eylesin, ailesine, yakınlarına ve o güzel öğrencilerine sabır versin.
Konusu açıldığında yada aklımıza geldiğinde en az bir fatiha okumalıyız meslekdaşımız için.

Tepki Skoru
0
Ne söylenebilir ki..
Bu yaşanılan acılarda yürekler lal oluyor adeta gerçekten çok acı çok üzüldüm..
Kelimeler bir bir anlamını yitirdi birden..
ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK GENÇ BİR GÖNÜLDAŞIMIZ ÖĞRENCİLERİ KİM BİLİR NE KADAR ÜZÜLDÜ...
ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN..ÖLÜM ACI AMA GERÇEK..DAYANMA GÜCÜ VERSİN ALLAHIM...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. birer fatiha okuyarak ugurlayamadık bile arkadaşımızı. bakalım ne olacak hafta içi. milli egitim bizi toplayacak mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar teşekkürler duyarlılıgınız için. hussel bu olay herzaman yaşanabilecek ve belkide allah göstermesin ama başımıza gelebilecek bir olay ve biz tokat ta sadece egitim için bulunurken çeşitli hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalıyoruz herşeyin hayırlısı. buket arkadaşımızın ardından 4 gün geçti meb den hala ses yok.

Tepki Skoru
0
:( Allah rahmet eylesin..tüylerim diken diken oldu...21 yaşında gencecik bir ÖĞRETMEN!!!Mekanı cennet olsun...Ailesine yakınlarına sabır diliyorum:(:(

Tepki Skoru
0
BİLMEM DUYGULAR NASIL ANLATILIR VE BU OLAYDAN SONRA YAPILAN BİR YORUM CANIMI ÇOK SIKTI. YAZILARIN BAŞINDA YAZMIŞTIM SULUSARAYA ATAMASI YAPILAN OKUL ÖNCESİ ÖGRETMENİMİZ GELİRKEN TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ. ŞİMDİDE GÇREVİ BAŞINDA YİNE BİR MESLEKTAŞIMIZ VEFAT ETTİ VE SIRADA SEN VARSIN DİYORLAR ÇÜNKÜ BEN DE TEK TAYİNCİYİM. GELEN GÖREV BAŞINDA VE ŞİMDİDE GİDEN OLMASI GEREKİYO O DA TEK BENİM. GELDE HAYKIRMA.

Tepki Skoru
0
RABBİM VEFAT EDEN ARKADAŞLARIN MEKANLARINI CENNET ETSİN VARSA GÜNAHLARINA MAĞFİRET ETSİN İNŞALLAH.AİLELERİ VE SEVENLERİNE SONSUZ SABIRLAR DİLİYORUM.İNŞALLAH SAÇMA SAPAN ,İHMALKARLIK SONUCU OLAN KAYIPLAR BİR DAHA YAŞANMAZ

Tepki Skoru
0
meslektaşımız BETÜL KURT'a Allahtan rahmet diliyorum.Allah ailesine sabır versin.habei okuyunca cok üzüldüm, maalesef bu haberi tv lerde göremedik (magazın haberlerı kadar önemli değil galiba).MEKANI CENNET OLSUN...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bizler ögretmeniz gerekirse görev başında ölürüz ama haber olmaz ama bir başka olay olsaydı bu flaş haber diye yayınlanırdı. yorumlarınız için teşekkürler

Tepki Skoru
0
teşekkürler gülnar ve tüm yorum yazan arkadaşlar kayıtsız kalmadıgınız için

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00