Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Keloğlan keleş oğlan ve eşşeği

Tepki Skoru
0
Çok güzel hocam.Ellerinize sağlık.İnanılmaz hoş görünüyo.Ah Ah keşke benim sınıfımda böyle geniş olsaydı da bende bu faaliyetleri kullanabilseydim:(

Tepki Skoru
0
Çok güzel hocam.Ellerinize sağlık.İnanılmaz hoş görünüyo.Ah Ah keşke benim sınıfımda böyle geniş olsaydı da bende bu faaliyetleri kullanabilseydim:(
Allah inşallah size geniş sınıflar nasip etsin ama önemli olan gönüllerimiz geniş olsun hocam :)

sumru hocam eşşeği kartona çizip üzerine kahve rengi kıvırcık yünler yapşt,heybesi çuval kumaşından keloğlanıda fon kartonuna çizip arkasına mukavva yapştrdık çok zor oldu ama .... güzel olmuş .....:) yorumlarınız için teşşekkürler

Tepki Skoru
0
ay cok güzel olmuş elinize sağlık hocam bende yapmak isterdm ama sınıfta etkinlikleri ascak yer bile yook:(kaldıki buna yer olsuun

Tepki Skoru
0
ben artık sınıfı aştım, koridora taştım :) -baya kafiyeli oldu :) okulun adının yazdığı büyük panolar vardı, yenilenince eskiler bana kaldı.. ee, anasınıfına yeni bişey zor bulunuyo da biraz, ben de onları boyattım, kullanıyorum ama böyle dev bişey yapamam herhalde :( çok güzel olmuş hocam elinize sağlık...

Tepki Skoru
0
beğenmenize sevindim arkadaşlar yorumlarınız için teşşekkürler :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle