KELEBEKLERimin anneler günü için hazırladığı keklik ve türkmen kızı oyununun provası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevertheless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nevertheless

biz provalarda müthiş eğlendik.diğer sınıfların tezahüratları eşliğinde kelebeklerim de şevke gelip durmadan oyunlarını oynadılar:36_1_21:

AMAN ALLAHIM ÇOK TATLILAR YAAAA.EMİNİM ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK OLACAK.KEŞKE İZLEME İMKANIMIZ OLSAYDI.SEVGİLERİMLE HOCAM

çok şirinlerrr yaaa emeğinize sağlık

Ya onların bunun için çalışması bile bir anneler günü hediyesi bence.. Hepsi çok tatlı (MAAŞALLAH)

[size=medium]
Bu güzel çocukların varlığı en güzel hediye zaten.Çok güzel görünüyorlar öğretmenim başarılarınızın devamını dilerim :)
[/size]

esmaögretmen' Alıntı:
AMAN ALLAHIM ÇOK TATLILAR YAAAA.EMİNİM ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK OLACAK.KEŞKE İZLEME İMKANIMIZ OLSAYDI.SEVGİLERİMLE HOCAM

sinoss' Alıntı:
çok şirinlerrr yaaa emeğinize sağlık

Gülnar' Alıntı:
Maşallah çoook tatlılar:)
teşekkürler:)

büyük böcük' Alıntı:
Ya onların bunun için çalışması bile bir anneler günü hediyesi bence.. Hepsi çok tatlı (MAAŞALLAH)

umidekes' Alıntı:
MaşaAllah çok şeker görünüyorlar. Resimlere bakarken ben bile çok eğlendim:DOnların eğlencesini düşünemiyorum artık:DTeşekkürler...

dilan' Alıntı:
[size=medium]
Bu güzel çocukların varlığı en güzel hediye zaten.Çok güzel görünüyorlar öğretmenim başarılarınızın devamını dilerim :)
[/size]
çok teşekkür ederim arkadaşlar,gerçekten hem biz hem çocuklar çok eğlendik.onların varlığı sadece annelerine değil bizlere de hediye inanın.gösteri esnasında video çekimi yapacağız ama ben buraya eklemeyi başarabilir miyim işte ondan pek emin değilim:36_1_21:

keklik dediğiniz "iki keklik bir kayada ötüyor "türküsü mü?
çocuklar çok severek oynamışlar siz de çok intizamlı çalıştırmışsınız (belli). tebrikler.

çok hoşlar öğretmenim. yalnız ilk resimde kırmızılı oğlan sarışın bahçıvanlı kıza çok yanık bakıyor gibi geldi bana

NASIL DA BÜYÜK BİR CİDDİYETLE YAPIYORLAR YA!!:36_1_21:AFFERİN ONLARA....:thumbsup:RESİM BİLE DONDURAMAMIŞ SANKİ ONLARI,CANLI GİBİLER HALA.SİZİN DE ELİNİZE SAĞLIK ÖĞRETMENİM,NASIL SEVDİRMİŞSİNİZ OYUNU,TEBRİK EDERİM:36_3_12:

sevilnas' Alıntı:
keklik dediğiniz "iki keklik bir kayada ötüyor "türküsü mü?
çocuklar çok severek oynamışlar siz de çok intizamlı çalıştırmışsınız (belli). tebrikler.

baran06b' Alıntı:
çok hoşlar öğretmenim. yalnız ilk resimde kırmızılı oğlan sarışın bahçıvanlı kıza çok yanık bakıyor gibi geldi bana

TUBİKO' Alıntı:
NASIL DA BÜYÜK BİR CİDDİYETLE YAPIYORLAR YA!!:36_1_21:AFFERİN ONLARA....:thumbsup:RESİM BİLE DONDURAMAMIŞ SANKİ ONLARI,CANLI GİBİLER HALA.SİZİN DE ELİNİZE SAĞLIK ÖĞRETMENİM,NASIL SEVDİRMİŞSİNİZ OYUNU,TEBRİK EDERİM:36_3_12:
çok teşekkürler arkadaşlar.anneler günü programlarımız bitti.annelerimiz çok beğendiler.hem resimlerini hem videolarını çektim.en kısa sürede ekleyeceğim inşallah:36_1_21:

arkadaşım bunuda canlı izlemek mümkün mü...ben yanılmıyorsam ADA yı gördüm orda......çok güzel hepside.....teşekkürler...

arkadaşım cd ye aktardım nihayet ama pc de açılmadı cd((( başakcım ADA orda doğru görmüşsün.ama nazar değdi kuzuma vücudunda yaralar çıkmaya başladı yavrumun (((

hocam çok tatlı hepsi de ..çok güzel bir hediye vermiş olmuşlar annelerine...teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için...

rica ederim canım

harikalar tebrikler hocam

teşekkürler canım

hocam bende sie ulaşmaya çalışıyordum internetten oyununuu iledim ve bende 23 nisan için bu oyunu hazırladım, ancak müzik siin video da kullandığını müzik ee tabi onunda içinde alkış ve konuşma sesleri var bu müziğin orjinalini nereden bulabilirim, yada szi bana gönderebilirmisiniz. şididen teşşkerler...:36_11_13:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri