Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kelebek şarkıları

Tepki Skoru
0
Bir gün okula giderken
Her seye dikkat ederken
Önce bir ihtiyarcik
Yürüdü yavascaci
Him him him him him him
Him him him da him him him
Bir gün okula giderken
Herseye dikkat ederken
Bir kiz topla atladi
Topu düstü patladi
Bum bum bum bum bum
Bum bum bum bum da bum bum bum
Bir gün okula giderken
Herseye dikkat ederken
Brozanlali atladilar
Tozu dumana kattaladilar
Rap rap rap rap rap rap
Rap rap rap da rap rap rap

Tepki Skoru
0
mınıcık bır kelebek ,uçtu geldi dönerek.kondu bır papatyaya cok mesudum dıyerek,papatya çok haindi birden bire silkindi yere düştü kelebek ah vah dıyerek.ordan bır arı geldi , kelebeğe el verdi kurtardı kelebeği o mınıcık meleği.kon kon kelebek yaldızlı bocek al işte sana bır gonca cıcek .yaz kış demeden omrun bıtmeden al işte sana bir gonca cıcek...............

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kon kon kelebek şarkısıııı müziği ileeee lutfenn yardım edin bulmam gerekkk

Tepki Skoru
0
bende bir küçücük kelebek şarkısını arıyorum bazı yerlerde buldum ama çok yavaş lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Tepki Skoru
0
aRkadaşlar bende kelebek şarkısını arıyorum bir minicik kelebek uçtu geldi dönerek kondu bir papatyaya çok mesudum diyerek diye devam ediyor. ben bkaç tane buldum fakat çok yavaş onun hızlısını bulmam gerek hızlısı elinizde var mı? yoksa o şarkıyı hızlandırmanın bir yolu varmı lütfen yardım edin çok ihtiyacım var zor durumdayım

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar kelebek rondunun videolu olanı varsa bana gönderebilirmisiniz?teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar renklerle ilgili şarkı arıyorum yardımcı olur musunuz?cd'den olursa sevinirim

Tepki Skoru
0
bir küçücük kelebek ince kanatlı melek
çiçek çiçek geziyor bilmemki ne arıyor bak işte güle kondu şimdide papatyaya rengarenk kanatları uçuşuyor baharda
pembe mavi kırmızı renklerinden bazısı
bende bie çiçek olsam açlarıma konarmı ... bu şarkının adını bilen war mı ? eğer biliosanız lütfen yazarmısınız..!uygulama sınavım için lazım çoook acil..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu kelebek şarkısının melodili halini istiyoeum gösterim için çok acil gerekli elinde olan varsa lütfen bana ulaşsın şimdiden teşekkr ederm

Tepki Skoru
0
KELEBEK RONDU

Uyan artık kalk uykudan
Geldi bahar ey kelebek
Mahrum musun sen duygudan
Duymuyor musun kelebek
Mahrum musun sen duygudan
Duymuyor musun kelebek

Çok uyudun kış gününde
İlkbaharın bu gününde
Çimenlikler bak önünde
Ne uyursun ey kelebek
Çimenlik bak önünde
Ne uyursun ey kelebek

insanlardan korkmaz mısın?
Sesimizi duymaz mısın?
Mevsimlere uymaz mısın?
Ne uyursun ey kelebek

ARKADAŞLAR BU ŞARKILARIN MÜZİĞİ ELİNDE OLAN VARMI VARSA LÜTFEN BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM...

Tepki Skoru
0
kon kon kelebek şarkısının müziği bana da acil lazım ama burada bulamıyorum müziği tekrar paylaşabilir misiniz burada,lütfeeenn

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sen ne güzel bir kelebeksin ... şarkısı elinde olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Tepki Skoru
0
ama arkadaşlar konuyu başlatan arkadaş "bir küçücük kelebek, ince kanatlı melek, çiçek çiçek geziyor, bilmem ki ne arıyor" şarkısını sormuş, kimse cevap vermemiş konu dağılmış. yok mu kimse de acaba?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle