başvuru şartları aşağıda sıralanmıştır
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU
30.06.2008 İLE 09.07.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYSERİ LİSESİNDE OKUL ÖNCESİ
KADROSUZ USTA ÖĞRETİCİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENECEKTİR.
KATILIM İÇİN GEREKENLER
BAŞVURU TARİHİ : 16-25 Haziran 2008 Hafta içi sabah 09.00-11.30 ile öğle sonu 14.00-16.00
saatleri arası.
SEMİNER TARİHİ : 30.06.2008 – 09.07.2008 - Gündüz Saat 09.00 İle 16.00 Arasında
BAŞVURU YERİ : İl Milli Eğitim Müdürlüğü
SEMİNERİN YAPILACAĞI YER: Melikgazi Kayseri Lisesi
BAŞVURULARIN NE ŞEKİLDE YAPILACAĞI : Başvurular şahsen veya Noterden alınan
vekaletname ile vekili tarafından yapılacak olup, posta, e-posta ve faks yoluyla yapılacak
başvurular kabul edilmeyecektir.
OKUL ÖNCESİ KADROSUZ USTA ÖĞRETİCİ SEMİNERİNE BAŞVURU
ŞARTLARI
1- Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programına kayıtlı veya
Kız Meslek Lisesi veya Dengi ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile
Çocuk Gelişimi ve Bakımı mezunu olup, daha önce okul öncesi eğitim kurumlarında kadrosuz usta
öğretici olarak başarılı görev yapanlardan sertifika puanlarını yükseltmek isteyenler.
2-Daha önceki yıllarda seminere katılıp sertifika almasına rağmen hiç görev yapmadığından,
sertifika tarihi iki yılı geçen veya sertifika süresi dolmayan ve bugüne kadar hiç görev yapmamış
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programına kayıtlı veya Kız
Meslek Lisesi veya Dengi ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile
Çocuk Gelişimi ve Bakımı mezunlarından sertifika puanlarını yükseltmek isteyenler.
3- Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programına kayıtlı veya
Kız Meslek Lisesi veya Dengi ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile
Çocuk Gelişimi ve Bakımı mezunlarından bugüne kadar seminere hiç katılmamış olanlar.
4- Kız Meslek Lisesi veya dengi ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi
ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinin herhangi birinde son sınıfında okuyan ve 2007-2008
Eğitim-öğretim yılı Haziran döneminde mezun olacak durumda olan ancak okul Müdürlüğünce
henüz diploması düzenlenmemiş ve bu durumunu Okul Müdürlüğünden alacağı bir belge ile
belgelendirenler, kursa katılabileceklerdir.
5- Önceki tarihlerde alınmış sertifikalar, iki yıl geçerlidir.
BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER
1- Başvuru Form Dilekçe (Müdürlüğümüzden temin edilecektir.)
2- Diplomanın Aslını göstermek şartıyla, fotokopisi
3- Nüfus Cüzdanının Aslını göstermek şartıyla, Fotokopisi
4- Halk Bank Kayseri Merkez Şubesinde bulunan - 16 000 223 - nolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü
hesabına kurs giderleri için yatırılmış 40 (KIRK) YTL lik banka dekontu.
5- Diploması henüz düzenlenmemiş olanların mezun olduklarını okullarından belgelendirmesi.
..…/…../2008
Erdoğan AYATA
İl Milli Eğitim Müdürü