Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaynaştırma öğrencim lütfenn yardıımm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhabaa gecen sene bana gelen sorunlu olduğundan rehabilitasyona yollamıstım kaynaştırmaya taii tutulduu .. bu sene annesşii yine anasınıfına gelmesi içiin dilekçe verdiii çocukk çok sorunluu gerçektenn sınıftaa düzeniii o kadar çook ozuyorkii anlatamam daha tuvalet eğitimini kazanmamışş ben bunaa ne yapacağım gecen sene annesii sürekli çağırdımm annesii bıktı gelmekten getirmedii çoğu zaman bu sen yine bende yaaa ana akıl verin biraz okulu seviyodum kii yine soğudumm işiler yazınn lütfeenn....

Tepki Skoru
0
Hocam; kaynaştırma öğrencisi daha çok özveri ister... Tek başınıza birşeyler yapamazsınız.
Öğrencinin düzeyini bilmiyorum ama eğer bir rehabilitasyon merkezine devam ediyorsa; oradaki öğretmeniyle görüşüp paralel bir program izleminizi tavsiye ederim. Ve mutlaka aileyi eğitimin içerisine katınız. Öğrenci Tuvalet eğitimini alabilecek düzeydeyse öncelikle bu konudan başlamalısınız. dediğim gibi size en sağlıklı bilgiyi şu an öğrencinin devam ettiği özel eğitim kurumu verebilir... bunları öğrendikten sonra yapabileceğim birşey olursa yardımcı olabilirim hocam...
Eğitim çocuğun hakkıdır. Önemli olan bu eğitimin içinde çocuğu en uyumlu hale getirmek... Mesleğimizin emeği işin içinde kaynaştırma öğrencisi varsa kat kat daha artıyor ve değer kazanıyor...

Tepki Skoru
0
salasın hocamm aileyi gecen sene ikna edene kadar göeğim çatladı diyebilirimm annesii kabullenmedii gözardı edilecek bir durum deel ram a hç güvenmiyom zaten hiç hem de başından attığına bakıyoo ..hocamm konuşması sorunlu anlaşamıyodumm ben istediğim zaman istediğimi yaparımm istediği zaman sınıftan çıkma eğilimindee abartmıyorumm geldiği günler hiç bişi yapamıyooduumm ben yaa.. artıkk annesiinee diyecem geneee gece sene bi kaç kere götürdülerr sonra devam ettiler mii bilmiyorumm amaa bu seennneee diyecemm kesinlikle oraya da götürsünlerr çocuğuu ve annesini tuvalet eğitimi için çaağıracamm hepp ben de var zaten 18 tanee onlarda da var 2 tanee amaa öğrenme güçlüğü dikkat eksikliği problemii varr ama onlarla ilgileniyodum şimdii dee yardımm isterim hocam sizden sağoluun..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle