Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaynak kitap

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar, kaynak kitap alınmaması ve velilere ihtiyaç listesi verilmemesi konusunda meb yazı çıkardı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Tepki Skoru
1
ben bunu bizzat genel müdürle seminerdeyken konuştum ve sordum ne durumda olduğunu kendisine.kesinlikle karşıyız demişti.bence de mantıklı.fuzuli masraf hep.yazık hem ailelere hem de velilere.

Tepki Skoru
0
bu yazı nedir arkadaşlar ne zaman geldi size?

Tepki Skoru
0
peki bu yazıya nasıl ualaşabiliriz,peki ihtiyaçlar nasıl karşılanıcakmış?

Tepki Skoru
0
saçma bence önce karşılasınlar ihtiyaçları ondan sonra yollasınlar yazıyı
ne demek ya okul öncesinde kullanılacak çok şey var mecbur alınacak tabi abartı olmamak kaydıyla

Tepki Skoru
0
oyle bı yazı varsa koyar mısın lutfen bızlerde daha net bı sekılde ogrenırız ıhtıyac lıstesı vermıycez pekı bu ıhtaıyacları devletmı karsılayacak

Tepki Skoru
0
bencede önce okulların ÖĞRETMEN İHTİYACINI SONRA MALZEME İHTİYACINI KARŞILASINLAR .ondan sonra bişey istemeyin desinler.bizler ATAMA BEKLERKEN HALA BİZLERİ SALLALNTIDA BEKLETİYORLAR.MALZEME İSRAFI ANAOKULLARINDA OLUYOR.HERYIL BİRTON KARTON DU BOYAYDI İSTİYORLAR.GÜYA YARDIMA İHTİYACI OLAN KÖY OKULLARINA GÖNDERİLİYOR.GÖNDERİLENLER 4DE BİR BİLE DEĞİL.VALLA MALZEME BOLLUĞU OLUP YİNE VELİYE BİRSÜRÜ MASRAF YAPTIRAN ANAOKULLARI BİZİM GİBİ İLKÖĞRETİM BÜNYESİNDEKİ OKULLAR ZATEN BÖYLE BİR İSRAF YAPMIYOR....

Tepki Skoru
0
denson ve okul önceyiz öğretmenlerim, meb resmi yazılarda 15 eylül gibi bir tarihte"kırtasiye malzemeleri"başlıklı yazı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle