Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaymakamlık onayı ile çalışabiliyoruz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben lisans mezunuyum istanbulda görev alamamıştım dün ile gittim mezun durumda olanlar önlisans yada lisans okul varsa boş olan gidin kaymakamlık onayı yaptırın bana öyle söylediler bende aynı okulum için müdüre evrak verdim.Artık kaymakamlık görevlendirme yapabilecekmiş.

Tepki Skoru
0
evet doğru banada dün bi okuldan aradılar ve bu şekilde çalışmamı istediler...bende lisans mezunuyum ve beklemedeyim...ama artık beklemicem ......

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bekleme zaten ildende beklemeyin aynı şey dediler ama bize dilekçe yazın ve biz bilelim dediler.

Tepki Skoru
1
a bunu duyduğuma sevindim bizim bir öğretmene ihtiyacımız vardı umarım bu şekilde gelir
biilgilendirme için teşekkürler :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu öğretmenlik usta öğreticilk içinmi bi arkadaşımz sözleşmeli için bunu demişler

Tepki Skoru
0
acaba gerekli olan okula atamayı kaymakamlık mı yapıyor? bu konuda bizi aydınlatırsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu öğretmenlik usta öğreticilk içinmi bi arkadaşımz sözleşmeli için bunu demişler
bu konu da da bilginiz varsa paylaşır mısınız ben de bekleyenlerdenim.(lisans) böyle birşey süper olur:36_7_8:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bağlı olduğunuz ilçe milli eğitimlere gidiyorsunuz ben ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diyorsunuz ki bu zaten kaymakamlık onayı ile yapılan bir atamadır.orda size verilen formu dolduruyorsunuz.ilçe milli eğitimde açıkta olan okula ücretli öğretmen olarak görev yapmanız için sizi atıyor.bu atama kaymakamlık onayı ile yapılıyor.bunun için en az 3.sınıf öğrencisi olmanız gerekiyor.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar usta öğreticilik için .Ayrıca boş bir okul biliyorsanız oranın müdürüde hallediyor.Benim işlemlerimi müdürüm yaptı.Ayrıca ben lisans mezunuydum ama okuyanlarında oluyor zaman kaybetmeden en yakın ilçe mil.eğ.gidin onlar kaymakamlık onayı çıkartıyorlar.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben dün ilçedeydim ve okuyanları artık sınıflara vermediklerini söylediler....diplomanı getir dediler ama ben diplomamı bayramdan sonra alıcam....açık okul çok bu arada....küçükçekmece için söylüyorum...(ist.)

Tepki Skoru
0
ewet benimde bu yıl usta öğretici atamamı farklı bir ilçeye uzak bir yere yapmışlardı bende ilçeye başvurup ücretli öğretmen olarak yakın bir okula yerleştim sonuçta aldığımız ücrette sigortada değişmiyo

Tepki Skoru
0
benide ücretli öğretmenlik için aradılar fakat kaymakalık okuduğum için onay vermemişşş okul müdürüm uğraşmaktaymışş

Tepki Skoru
0
2.sınıfta olanları da ücretli olarak alıyolar mı arkadaşlar?bilen var mı acaba

2.sınıfta okuyanları da ücretli olarak alııyolar mı arkadaşlar bilen var mı?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okuyanlarda çalışabiliyor biliyorum ama asıl sorun tanıdığınız olacak.Arkadaşım lise mezunu birisinin kaymakamlık onayı ile çalışmaya başladığını söyledi.okuyanlara sınıf vermeyeceklerde peki öğretmeni nerden bulacaklar.merak ediyorum doğrusu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aklıma geldide okuyan arkadaşlar sizde lise dip.götürün gerçektende çok haksızlık yapılıyor.Çünkü lise mezunu usta öğretici olarak çalışabiliyor.Size okuyorsunuz demeleri bilemiyorum artık.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meb olsun kaymakamlık olsun usta ögretıcılk -- ücretli öğretmenlik için basvuru yaptım ama cıkmadı snra uzak ılce meblere dılekce verdım neyse daha snra mebe gidip neden hala lise mezunlarını atıyorlada bizleri atamıyorlar onlar neden bisim yerimize calışıyor öncelik bizim olmalı ne kadar sürücek bu sistem dedigimde aldıgım cevap şuydu : lise mezunu çalıştırmak devletin işine geliyor... anladınmı şimdi dedi... bende bizim devlet gercekten cahilmiş üçkuruş az olsun para cebimizde kalsın diyorlar diyip çıktım off ya ne yapcaz biz bölee :(:(

Tepki Skoru
0
ewet benimde bu yıl usta öğretici atamamı farklı bir ilçeye uzak bir yere yapmışlardı bende ilçeye başvurup ücretli öğretmen olarak yakın bir okula yerleştim sonuçta aldığımız ücrette sigortada değişmiyo
evt haklısın aldığın ücret değişmiyor ama sigorta bu yıldan itibaren farklı.ücretli öğretmenlerin yarım yatarken artık usta öğreticilerin tam yatıyor.ondan sebep bu yıl usta öğretici atamalarını yapabilecekleri en az sayıda tutdular.eee onlar için buda bi kar...

Tepki Skoru
0
evet ya bu devletin eğitim ile bir alakası yok iş güç para. ben de 4 yıllık mezunuyum. başvuruyu zamanında yapmadım.14-31 temmuz arasıydı. birçok ilde ağustos sonunda başladı. lise mezunu,2 yıllık. açık öğrt. ler atandı. bana da şu an belli değil, biz seni arayacağız dediler baştan savmak için.ne diyebilirim ki.Allah devletimize zeval vermesin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim gerçektende kafam karıştı bana ildekiler ustaöğretici ile ücretlinin bir farkı yok dediler.Bu sigorta olayında fark nasıl oluyor ..Ben kaymakamlık onayıyla başladım mecburiyetten.Lisasn mezunu olduğum halde ustaöğreticilik çıkmadı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle