Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Katlama tekniği ile yıldız yapımı...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yarın katlama tekniği ile yıldız mobil yapacagız linkleri inceledim fakat daha farklı çalışması olan varmı yardımcı olursanız sevinirimmm

Tepki Skoru
0
arkadasım bende bugun aynı etkınlıgı yaptırıcaktım sözde ama..katlama olayını sevmeme ragmen beceremıyorum tam anlamıyla ..yetenek bıraz da ::) ben de forumdan buldugum bı etkınlıgı yapmaya calsıtım bugun ..ama yıldız olmadı tabı bızımkı daha farklı sekıller cıktı ortaya : ucak , lale,kardan adam ,tabı bıraz da cocukların yaratcılıgı..daha sonra hızımızı alamadık .diş fırcalarıyla basladık püskurtmeye ..sablon sablon ustune ..valla yıldız mobıl yapmaktan daha keyıf aldık:)

Tepki Skoru
0
arkadasım teseür ederım yardımcı oldugun için fakat link acılmadı göremedimm ne yapalım sitede olan calışmayı yapacaz artık mobıl yapacagımız için yıldızımız gösterişli olsun istedim

Tepki Skoru
0
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

bu yıldız daha sıırn geldı renklı elısı kağıtları ıle falan ama ben çözemedım bunu ::)

Tepki Skoru
0
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

belkı ısıne yarar

Tepki Skoru
0
tesekkür ederim yardımınız için link acıldı onu yaparım denedim güzel oldu

Tepki Skoru
0
Kolay gelsin ...ÖĞrencilerinizle yaptiktan sonra etkinlik resimlerinizi bekleriz .:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle